Muhammet Emin Burun, Dünya Şampiyonası'nda parladı!

Genç milli haltercimiz Muhammet Emin Burun, İspanya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi gururlandırdı. Erkekler 109 kiloda mücadele eden Burun, silkme ve toplamda elde ettiği başarılı sonuçlarla iki gümüş madalya kazandı.

Henüz genç yaşında büyük başarılara imza atan Burun, gelecekte Türk halterine daha nice şampiyonluklar kazandıracak adaylar arasında gösteriliyor. Bu önemli başarısıyla Türk spor camiasında büyük bir sevinç yaşatan Burun, aynı zamanda genç sporculara da önemli bir örnek oldu.

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Türkiye Halter Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Burun'un bu başarısıyla Türk halterinin geleceğinin parlak olduğu vurgulandı ve genç sporcuya tebrik mesajları iletildi.

Muhammet Emin Burun, Dünya Şampiyonası'nda parladı! ile ilgili etiketler madalya
GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.