Muhammet Safi kimdir? Ne iş yapıyor?

Muhammet Safi kimdir? 1966 doğumlu olan Muhammet Safi'nin yaşamı herkes tarafından merak konusu oldu. Osmanlı tarihiyle ile ilgili incelemeleri bulunan Safi'nin kim olduğu en çok araştırılan konular arasında yer aldı. . Peki Muhammet Safi kimdir? Ne iş yapıyor? İşte cevabı...

Osmanlı Devletile ilgili yaptığı incelemelerle bilinen Muhammet Safi'nin kim olduğu pek çok kişi tarafından merak edildi.  Son eseri "Osmanlı Elçilerinin Wikileaks Raporları" kitabı olan Safi'nin yaşı, memleketi, ailesi gibi konuları merak konusu oldu. Peki Muhammet Safi kimdir? Detaylar haberimizde...

Muhammet Safi kimdir? Ne iş yapıyor?

MUHAMMET SAFİ KİMDİR?

Muhammet Safi, Araştırma - İnceleme, Osmanlı Tarihi, Tarih kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır.

Osmanlı Elçilerinin Wikileaks Raporları kitabının yazarıdır. Muhammet Safi kitapları; Ural Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Muhammet Safi tarafından yazılan son kitap "Osmanlı Elçilerinin Wikileaks Raporları", Ural Yayıncılık tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

Safi bunun yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı'dır.

Muhammet Safi kimdir? Ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.