Muharrem İnce'den Narin Güran yürüyüşünde konuyu "Kürdistan"a getiren DEM Partili kadınlara çok sert tepki

DEM Parti İstanbul Milletvekili Çiğdem Kılıçgün Uçar ve beraberindekilerin dün akşam Diyarbakır'da yaptıkları Narin Güran yürüyüşünü PKK propagandasına çevirmeleri tepki çekti. Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, "Bu acıdan siyasi rant devşirmeye çalışan DEM’liler Allah belanızı versin!" sözleriyle isyan etti.

Narin Güran'ın katledilmesine tepki gösteren Diyarbakırlı kadınlar dün akşam bir protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. DEM Parti'nin organize ettiği yürüyüşte DEM Parti İstanbul Milletvekili Çiğdem Kılıçgün Uçar bir basın açıklaması yaptı.

Uçar'ın basın açıklamasında "Kürdistan" gibi laflar edip konuyu "Kürt halkının mücadelesi"ne getirmesi sosyal medyada tepki çekti.

DEMLİLER ALLAH BELANIZI VERSİN

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, Uçar'a ve DEM Partililer'e çok sert tepki gösterdi.

Basın açıklamasının sosyal medyada dönen görüntüsünü alıntılayan İnce, "Hepimizin içini dağlayan Narin’in katledilmesi olayını siyasallaştırmaya ve bu acıdan siyasi rant devşirmeye çalışan DEM’liler Allah belanızı versin!" ifadelerini kullandı.

SUÇA HEPİNİZ ORTAKSINIZ

İnce ardından da "Bir çocuğun alçakça katledilmesini fırsat bilerek Kürdistan gevelemesi yapanlar, bu suça hepiniz ortaksınız!

Öğretmenleri katledenlerin arkasında durduğunuz için o topraklarda cehalet, iş makinalarını yaktığınız için o topraklarda sefalet hüküm sürüyor! Evet Allah belanızı versin! O çocuğun ve hikayesini bilmediğimiz onun gibi yüzlercesinin ahı sizi tutsun!" diye devam etti.

Muharrem İnce'den Narin Güran yürüyüşünde konuyu "Kürdistan"a getiren DEM Partili kadınlara çok sert tepki ile ilgili etiketler Muharrem İnce DEM Parti Narin Güran
GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in amcası Kurtuluş Güran'dan skandal paylaşım: Aramalar sürerken rol yapıp film çekmişler...

Narin'i arama çalışmaları sürerken amca Kurtuluş Güran'ın Narin ile ilgili rol yapıp kısa film çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.