Murat Kurum'a operasyon girişimi deşifre edildi; AK Partili depremzede senaryosu...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a Hataylı bir depremzedenin tepki gösterdiği yönündeki haberler dezenformasyon ürünü çıktı.

Dün sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya göre, rezerv alanlar nedeniyle büyük maddi kayıp yaşadığını dile getiren ve AK Parti üyesi olduğunu belirten yurttaş, "50 milyon dolar kaybettim, hiçbir yardım alamıyorum" dedi. "Murat Kurum’a Hataylı Depremzededen Sert Tepki" şeklinde haber olan videonun eski olduğu belirlendi.

O GÖRÜNTÜ 8 AY ÖNCE, İSTANBUL'DAN

Gazeteci Zafer Şahin, X hesabından yaptığı bilgilendirmede "Sosyal medya artık gerçek bir çöplük. Operasyon hesaplarından bugün yayılan yalan" diyerek şunları yazdı:

"Murat Kurum’un 8 ay önce İstanbul Beşiktaş Çarşı’da çekilen görüntüsünün bugün gibi ve Hatay’da gerçekleşmiş gibi dolaşıma sokulması!!

Üstelik şikayetçi olan vatandaş o süreçte CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıyor! Ve 50 milyonluk serveti olduğundan bahsediyor! Ve operasyonların vazgeçilmez cümlesini de es geçmiyor: Ben de AK Partiliyim!

Bu bayat numaraları yiyenlere afiyet olsun."

Resim

Resim

HATAY'DA KÖY EVLERİ TAMAMLANDI

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde en fazla hasarı alan Hatay'da köy evleri hızla yükselmeye başladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, X hesabından yaptığı paylaşımda köy evlerinin tamamlandığının müjdesini verdi.

"Devletimiz de hükümetimiz de çok güçlü. Bize güvenen hiçbir vatandaşımızı yarı yolda bırakmadık, bırakmayacağız.

Hatay’ımıza bağlı köylerde, depremden etkilenen vatandaşlarımıza; tek katlı, yöresel mimariye uyumlu, depreme dayanıklı, modern konutlar teslim ediyoruz. Gözünüz aydın, haneniz şen olsun."

 

 

Murat Kurum'a operasyon girişimi deşifre edildi; AK Partili depremzede senaryosu... ile ilgili etiketler Murat Kurum Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

İsmail Saymaz kime abi çekti? Gelen telefon yayına yansıdı: Tam o konuyu konuşuyorduk abi

Halk TV'nin Rota programında dün akşam canlı yayın kazası yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuklarından biri olduğu programda telefonu çalınca fısırtıyla aramaya cevap verdi. Saymaz'ın sesi yayına yansıyınca kime sürekli "abi" dediği sosyal medyada merak konusu oldu.