Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.

6 Şubat 2022'deki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, hak sahiplerinin beklediği konutlarla ilgili gelen şikayet üzerine talimat verdi. 

"İŞ YAPMAYAN MÜTEAHİTLERİN TEMİNATINI İPTAL EDİYORSUN"

55 konutun yapılacağını söyleyen vatandaş, çalışmaların çok ağır gittiğini söyledi. Kurum ise yanındaki Bakanlık yetkilisine, "İşi yapmayan müteahhitler varsa teminatını yakıyorsun, iptal ediyorsun. Ya yapıyor ya iptal ediyorsun. Öyle yok. Bakın bunlara, bir daha geldiğimde duymayacağım" dedi. 

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın! ile ilgili etiketler Murat Kurum deprem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Şehit kokusu satan parfümcü istismarda farklı bir seviyeye ulaştı

Online satış yapan bir parfümcü ürünlerine verdiği isimlerle sosyal medyada gündem oldu. "şehit kokusu" adı altında parfüm satan girişimcinin diğer ürünlerine verdiği bazı isimler ise "Mevlana kokusu", "Mekke kokusu", "Bedir kokusu", "Kaşmir kokusu" ve "Payitaht kokusu" olarak dikkat çekmişti. Ticaret bakanlığı harekete geçti ve şahsa 600 bin TL ceza kesildi.