Mustafa Destici'den 6'lı masaya replikli eleştiri: 'Makul bir zemine oturmadığını düşünüyorum'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, konuk olduğu Fox TV'de 6'lı masanın HDP ile olan işbirliğine değinerek Gibi dizisinin repliğiyle eleştirdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, konuk olduğu Fox TV’de 6’lı masayı eleştirdi. 

Demirtaş’ın ortak slogan ve ortak aday çağrısını hatırlatan Destici, “6’lı masa Pazar günü bir açıklama yaptı, dün Selahattin Demirtaş aynı şeyleri söyledi. Allah kimseyi PKK’nın sözcüleri ya da hapisteki teröristlerin sözlerinin muhatabı ya da yancısı etmesin” dedi.

'Gibi' DİZİSİNDEN GÖNDERME

Destici ayrıca son dönemde gündemde olan Gibi dizisinden bir replikle gönderme yaparak, “Ben bunların millet nezdinde makul bir zemine oturmadığını düşünüyorum” diye konuştu.

Mustafa Destici'den 6'lı masaya replikli eleştiri: 'Makul bir zemine oturmadığını düşünüyorum' ile ilgili etiketler Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici 6lı masa gibi dizisi replik
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.