Mustafa Destici'den Narin Güran yorumu: İdam gelecek, ibreti alem için sallandıracaksın

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan ve bu sabah cesedi bulunan Narin Güran'ın faillerinin idam edilmesi gerektiğini savundu.

Narin Güran'dan acı haber 19 gün sonra bu sabah saatlerinde geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 8 yaşındaki kayıp kızın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. 

Haberi Bilecik'te alan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "İdam gelecek. İbreti alem için sallandıracaksın. Bir daha hiçbir zaman, hiç kimse çocuklarımızın canına, ırzına tasallut etmeyi dahi aklından geçiremeyecek" dedi.

Bilecik'te bu yıl 743'üncüsü düzenlenen 'Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde konuşan Destici, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'tan bu yana Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşılmasına değindi.

Destici, "Narin Güran yavrumuzun maalesef cansız bedenine ulaşıldı. İlk günden beri gözümüz, yüreğimiz kan ağlıyor. Ciğerlerimiz parçalanıyordu. İşte ona bu acıyı, bu kötülüğü yapanlara, adalet işleyecek. İdam gelecek. İbreti alem için sallandıracaksın. Bir daha hiçbir zaman hiç kimse çocuklarımızın canına, ırzına tasallut etmeyi dahi aklından geçiremeyecek" diye konuştu.

 

Mustafa Destici'den Narin Güran yorumu: İdam gelecek, ibreti alem için sallandıracaksın ile ilgili etiketler Narin Güran Mustafa Destici
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.