Mustafa Sandal, milli savunma sanayiine yılda 750 lira ödememek için erkenden kalktı! Kredi kartının limitini düşürdü

Şarkıcı Mustafa Sandal, 100 bin lira ve üzeri limitli kredi kartlarından Savunma Sanayii Destekleme Fonu için kesilecek 750 liralık katkı payını ödememek için kredi kartının limitini 99 bin TL'ye düşürdü.

AK Parti tarafından geçtiğimiz cuma günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunulan Savunma Sanayii ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi gündemdeki yerini koruyor. Torba yasa teklifi salı gün TBMM Plan Bütçesi Komisyonu’nun önüne gelecek.

Teklifte yer alan ‘100 bin lira ve üzeri limitli kredi kartlarından savunma sanayiine destek için 750 lira 'katkı payı' çekilecek’ maddesi tepkilere sebep oldu. Teklifin maddeye ilişkin detayları da merak ediliyorken katkı payının ne zaman çekileceği belli oldu. 750 liralık pay, her yılın ocak ayının 5’inci günü itibarıyla kart sahibinin hesabına yansıtılacak.

“HAFTAYA LİMİTİMİ DÜŞÜREREK BAŞLADIM”

Söz konusu teklif sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcı Mustafa Sandal da konuya ilişkin paylaşım yaptı. X hesabından paylaşım yapan Sandal, kredi kartı limitini 99 bin liraya düşürdüğünü kaydetti. Sandal paylaşımında “Genelde haftaya spor yaparak girerim ama bu haftaya kredi kartı limitimi 99 bin TL’ye düşürerek başladım. İyi haftalar” ifadelerine yer verdi.

Mustafa Sandal, milli savunma sanayiine yılda 750 lira ödememek için erkenden kalktı! Kredi kartının limitini düşürdü

Mustafa Sandal, milli savunma sanayiine yılda 750 lira ödememek için erkenden kalktı! Kredi kartının limitini düşürdü ile ilgili etiketler Mustafa Sandal
GÜNÜN VİDEOSU

Hanife Mete isimli kadın metrobüste doğum yaptı, doğum anı araç kamerasına yansıdı

Esenyurt’ta taksi bulamayıp bindiği metrobüse binen 35 haftalık hamile Hanife Mete, Cennet Mahallesi durağında doğum yaptı. Eşi Cemal Mete’nin desteğiyle doğum yapan yeni anne, sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Mete ailesi, çocuğuna Yılmaz adını verdi. Metrobüste yaşanan doğum anı da araç kamerasına yansıdı.