Mustafa Sarıgül'e yapılan kaset operasyonuna en çok kimler sevindi?

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen uygunsuz görüntüler, kimliği henüz belirsiz kullanıcılar tarafından x üzerinden sosyal medyaya sızdırıldı. Sarıgül, o görüntüler hakkında sosyal medya hesabından çok sert yanıt verirken; Murat Ongun'un yönettiği trol ordusuna ait olduğu bilinen hesaptan Sarıgül ile dalga gecen paylaşımlar yapıldı.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ve korumasına ait olduğu iddia edilen uygunsuz görüntüler, kimliği henüz belirsiz kullanıcılar tarafından x üzerinden sosyal medyaya sızdırıldı. 

Görüntüdeki kişinin Sarıgül olup olmadığı bilinmiyor ama kaset sosyal medyada hızla yayılınca dedikodu kazanı da kaynamaya başladı.

Mustafa Sarıgül'e var oldugu iddia edilen kaset üzerinden kumpas ya da operasyon çekildiği konuşuluyor.

 

SARIGÜL'DEN JET YANIT

Sarıgül, o görüntüler hakkında yargıda hesaplaşacağız diyerek; sosyal medya hesabından çok sert yanıt verdi.

Sarıgül gerekli incemelerin yapılcağını belirtetek, ''Hakkımda yayınlanan video montaj şantaj tehdit tehdit içeriklidir Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız bize ve ailemize bu çirkin iftiralar atıp tehdit eden alçaklarla yargıda hesaplaşacağız.'' ifadelerini kullandı. 

SARIGÜL'ÜN DEDİKODUSUNA EN ÇOK İMAMOĞLU'NUN TROLLERİ SEVİNDİ

Murat Ongun'un yönettiği trol ordusuna ait olduğu bilinen hesaptan Mustafa Sarıgül ile dalga gecen paylaşımlar yapıldı.

Yapılan bu paylaşımlar sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından, 'Ekrem İmamoğlu'nun trolleri kendini ele verdi' yönünde değerlendirildi.

Öte yandan yapılan bu paylaşımların kısa bir süre sonra silinmesi, bir üst akıl tarafından uyarıldığı yönünde algılandı. 

Mustafa Sarıgül'e yapılan kaset operasyonuna en çok kimler sevindi?

Mustafa Sarıgül'e yapılan kaset operasyonuna en çok kimler sevindi? - Resim : 2

 

 

Mustafa Sarıgül'e yapılan kaset operasyonuna en çok kimler sevindi? ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül Ekrem İmamoğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.