Nagehan Alçı açıkladı: Rasim 1 yıldır çocuklarının nafakasını ödemiyor

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın nafaka ödememek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Geçen sene boşanan gazeteci Nagehan Alçı ile TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki nafaka davasının duruşması dün yapıldı.

Davayla ilgili Odatv'ye açıklama yapan Nagehan Alçı, "Biz boşanalı 3 Ekim'de tam bir yıl olacak, dün onun duruşması vardı. Rasim çocukları için ödemesi gereken aylık 40 bin liralık nafakanın bir yıldır tek bir kuruşunu ödemedi" dedi.

"BANKA MAKBUZLARIYLA MAHKEMEYİ OYALIYOR"

Rasim Ozan Kütahyalı'nın mahkemeyi oyaladığını belirten Nagehan Alçı, "Mahkemeyi kredi kartlarını ödediği banka makbuzlarını sunarak oyalıyor. Nafaka hemen alınır deniyor öyle değil. Ben alamıyorum" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE "HACZİNİ TAKMIYOR" DEDİ

Nagehan Alçı, daha önce de Rasim Ozan Kütahyalı için "Hukuk tanımaz. Her şeyi aldı. Bir lira nafaka ödemiyor. Alamıyorsun, hacze koyuyorsun… Kaç kişi hacze koymuş meğer. Rahat, haczini falan da takmıyor, herkese borçlu, herkesle davalık, herkes mağdur. ‘Alabilen alsın’ diyor, o da rahatsız olmuyor" diye yakındı.

Nagehan Alçı açıkladı: Rasim 1 yıldır çocuklarının nafakasını ödemiyor ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.