Narin'in annesi Yüksel Güran jandarmaya teslim edildi

Son Dakika Haberi... Narin Güran soruşturması kapsamında gözaltına alınan 21 kişiden 2'si jandarmaya sevk edildi. Narin'in annesi Yüksel Güran, jandarma aracında görüntülendi. Otopsi işlemi tamamlandıktan sonra yaşanan gelişme dikkat çekti.

19 gündür Diyarbakır'da aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni sabah saatlerinde ölü bulundu. Ardından, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma genişletildi ve köyden 21 kişi gözaltına alındı.

21 kişiden anne Yüksel Güran dahil 2'si jandarmaya sevk edildi.

BU KEZ ŞÜPHELİ SIFATIYLA GÖZALTINDALAR

Soruşturma kapsamında, daha önce bilgisine başvurulan kişi veya tanık sıfatıyla ifadeleri alınan kişiler bu kez şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı. Yeni delillerin elde edilmesi sonrası gözaltına alınan kişiler arasında Narin’in anne, baba, kardeşleri, kuzenleri ve yakın akrabaları da bulunuyor.  

Öte yandan, ağabeyi Narin’i teşhis ederken, otopsi işleminin de tamamlandığı bildirildi. Narin’in ne şekilde öldürüldüğü ve herhangi bir cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığına dair tespitler de otopsi raporuyla açığa çıkarılacak.

Tavşantepe Köyündeki aile mezarlığında defin hazırlıklar tamamlandı. Narin için köye getirilen iş makinesi ve kepçelerin yardımıyla köyde mezar yeri kazıldı. Köye giriş çıkışlar ise yasaklandı.

 

Narin'in annesi Yüksel Güran jandarmaya teslim edildi ile ilgili etiketler Narin Güran
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.