Narin babası ve amcası arasındaki arazi anlaşmazlığı kurbanı mı oldu?

SuperHaber, Türkiye’yi ayağa kaldıran soruşturmada çok ilginç bilgilere ulaştı. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgi ve iddialara göre, muhtar amca S.G. ile baba A.G. arasında köydeki araziler nedeni ile anlaşmazlık vardı. Bir süre önce bir tartışmada muhtar S.G., baba A.G.’a rest çekerek, ”bunun acısını sizden çıkartırım.” dediği öne sürüldü.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye, Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’ne bağlı,Tavşantepe adlı köyde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın akibetini merak ediyor.

Narin babası ve amcası arasındaki arazi anlaşmazlığı kurbanı mı oldu?

KÜÇÜK NARİN GÜRAN NEDEN BULUNAMIYOR?

Henüz 8 yaşında olan Narin Güran’ın bulunması için, Ankara Jandarma Genel Komutanlığı’ndan özel bir ekip Bağlar ilçesine geldi. Tam donanımlı gelen özel ekip, ellerindeki ısıya ve sese duyarlı hassas aletlerlerin yanı sıra, cansız varlıklara eğitimli köpeklerle, mezarlık içinde,ayrıca içevredeki arazilerde koordineli bir şekilde çalışmasını sürdürdü. Aramalara soruşturma savcısı eşliğinde jandarma tarafından yer altı görüntüleme cihazı ile arama çalışması yapıldı. Ancak her metrekare toprağı tarayan ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, Narin'e dair, hiç bir ize rastlanılmadı.

Narin babası ve amcası arasındaki arazi anlaşmazlığı kurbanı mı oldu? - Resim : 2

NARİN BABASI VE AMCASI ARASINDAKİ ARAZİ ANLAŞMAZLIĞININ KURBANI MI?

SuperHaber, toplumun her yaştan insanının merak ettiği, ayağa kaldıran soruşturmada çok ilginç bilgilere ulaştı. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgi ve iddialara göre, muhtar amca S.G. ile baba A. G.arasında köydeki araziler nedeni ile anlaşmazlık vardı. Bir süre önce bir tartışmada muhtar S.G.,baba A.G.’ya rest çekerek,” bunun acısını sizden çıkartırım.” dediği öne sürüldü.

Narin babası ve amcası arasındaki arazi anlaşmazlığı kurbanı mı oldu? - Resim : 3

MUHTAR AMCA NEDEN TUTUKLANDI?

Şüpheli davraşları, cep telefonunda ki mesajları silmesi, küçük Güran kaybolduğunda Batman’da olduğunu söylemesi, ancak bunu kanıtlayamanası, yine aracından alınan DNA örneklerinin, Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleşmesi, muhtar amca S.G.‘yi zanlı konumuna getirmişti. Nitekim Bağlar İlçe jandarmadaki, gözaltı, sorgu ile işlemlerinin ardından zırhlı araçla adliyeye sevk edilen S.G, çıkarıldığı mahkeme tarafından, ”Kasten öldürme” ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından tutuklandı.

Narin babası ve amcası arasındaki arazi anlaşmazlığı kurbanı mı oldu? - Resim : 4

SUPERHABER YAYIN YASAĞINA RİAYET EDEREK YAYIN YAPIYOR

Öte yandan, SuperHaber mevcut durumda soruşturma aşamasında verilmiş olan gizlilik kararının sınırlarını aşmadan, kamuoyu vicdanına dokunan bu olayla ilgili, araştırmacı gazetecilik ilkemizle, Türk yargısının dikkate alması gereken bazı gelişmeleri yargımıza ve kamuoyuna sunuyor.

Narin babası ve amcası arasındaki arazi anlaşmazlığı kurbanı mı oldu? - Resim : 5

HABERLERİMİZDE ADİL YARGILAMA VE MASUMİYET KARİNESİ KORUNMAKTADIR

Ayrıca adil yargılanma ilkesi ile hukuktaki masumiyet karinesi çerçevesinde belirtmeliyiz ki, kişiler hakkında yargılama neticelenene kadar,haberlerimizde herhangi net bir kanı belirtmemekte, kamuoyunun vicdanını sarsan bu hadise hakkında, suçlu ve suçsuz kişilere dair hüküm yargımızın vereceği karar neticesinde belirlenecektir.

Narin babası ve amcası arasındaki arazi anlaşmazlığı kurbanı mı oldu? ile ilgili etiketler Narin Güran Diyarbakır cinayet Bağlar
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.