Narin Güran cinayetini çözen itiraf! "Narin'in amcası cesedi saklamam için 200 bin TL teklif etti"

19 gün kayıp olarak arandıktan sonra dere kenarında cansız bedeni çuval içine koyulmuş halde bulunan Narin Güran olayında ilk itiraf geldi. Gözaltına alınanlardan biri Narin'in muhtar olan amcasının cesedi kendisine verdiğini söyledi. Gözaltındaki şahıs, "Muhtar (amca) cesedi bana verdi, 'Bunu yok edeceksin. Sana 200 bin lira para veririm' dedi. " ifadelerini kullandı. Jandarmanın itirafçı ile birlikte köyde keşif yaptığı öğrenildi.

Tüm Türkiye'nin günlerdir umutla haber beklediği Narin'den 19 gün sonra acı haber gelmişti. Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmıştı.

İLK İTİRAF GELDİ: MUHTAR CESEDİ ÇUVAL İÇERİSİNDE BANA VERDİ

Aralarında aile üyelerinin bulunduğu 24 şüphelinin sorgusu devam ederken, soruşturma kapsamında alınan ilk ifadelere ulaşıldı.

Sabah'ın haberine göre Narin'in katledilmesiyle ilgili ilk itiraf gözaltına alınan bir zanlıdan geldi.

Dere kenarına aracıyla gittiği tespit edildikten sonra gözaltına alınan zanlı sorgusunda "Muhtar (amca) cesedi bana verdi, 'Bunu yok edeceksin. Sana 200 bin lira para veririm' dedi." ifadelerini kullandı.

 

İşte Narin soruşturmasındaki gizli tanığın ifadesi:

"Mezarlıktan Tavşantepe Mahallesi'ne doğru çıkan Akkedüşeli Köy'ün iç yolunda Salim Gürhan'la karşılaştım. Burada içme suyu ile ilgili bir şey söyleyeceğini düşünerek bekledim. Sonra muhtar aracından indi, benim yanıma geldi. Ben de araçtan indim. Daha sonra aracın ön koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek 'bunu yok edeceksin' dedi bana.

Ben de gösterdiği şeyin yanına yaklaştım ve bakınca battaniyeye sarılı vaziyette hareketsiz yatan bir insan olduğunu gördüm. Ben insan olduğunu görünce şaşırdım ve tereddüt ettim. Salim Gürhan, bana "aileni iyi düşün. Sana 200 bin lira para veririm" dedi. Tabi bu sırada etrafımızda kimse yoktu.

Sonra bana "aracında torba var mı"? dedi. Ben de aracın bagajından rengini hatırlamadığım bir çuval çıkartarak Salim'e verdim. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp çuvalın içerisinde birlikte koyduk. Bu esnada çocuğun üzerine siyah tişört ve şort vardı. Üzerinde asılı küçük bir çanta vardı. Sağ kulağının arkasında, boyun bölgesinde bir kızarıklık vardı. Yolda giderken pişmanlık duydum ancak aldığım şeylerin de kurtulmamın gerektiğini düşündüm.

Derenin yanındaki stabilize yoldan aşağı inerek uygun bir yere baktım. Aracımı derenin kenarına durdurdum. Çuvalı aracımdan alarak elime aldım. Çocuğun tüm vücudu çuvala sığmıştı. Çocuğun ayağının kesik olup olmadığını hatırlamıyorum. Çünkü çok telaşlıydım. 8 Eylül tarihinde Narin Gürhan'ın bulunduğu yere inerek ip aradım. İp bulamayınca çocuğun çantasının ipi aklıma geldi.

Çantanın ipini sökerek çuvalın ağzını bağladım. Ağacın yanında çok derin olmayan bir yer buldum. Burada biraz su vardı. Çuval birisi tarafından bulunur diye düşünerek üzerine bir taş koydum. Taşın büyüklüğü yaklaşık 15-20 kilo civarındaydı. Yanında da birer taş vardı.

Üzerine çalı koymadım. Çünkü üzeri kapanmıştı. Daha sonra buradan çıkarak aracıma bindim. Stabilize yoldan çıktıktan sonra baldızımın evine gittim. "

Narin Güran cinayetini çözen itiraf! "Narin'in amcası cesedi saklamam için 200 bin TL teklif etti" - Resim : 2

JANDARMA İTİRAFÇI İLE BİRLİKTE KÖYDE KEŞİF YAPIYOR

Narin Güran cinayeti soruşturmasında sıcak bir gelişme yaşandı.

Jandarmanın itirafçı ile birlikte köyde keşif yaptığı öğrenildi.

NARİN'DEN 91 NUMUNE ALINDI

Cinayetle ilgili önemli itiraf sonrasında soruşturma derinleştirildi.

Yapılan otopsi işleminde Narin'in bedeninden 91 numune alındığı, çuvalda sol bacağının diz kısmından kopuk olduğu, kemik parçalarının da İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildiği öğrenildi.

 

 

 



Narin Güran cinayetini çözen itiraf! "Narin'in amcası cesedi saklamam için 200 bin TL teklif etti" ile ilgili etiketler Narin Güran Diyarbakır muhtar
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.