Narin Güran soruşturmasında gözaltı sayısı giderek artıyor!

Diyarbakır'da dere yatağında ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin soruşturmada gözaltı sayısı 24'e çıktı. Gözaltına alınanlar arasında Narin'in annesi, babası, amcaları ve iki ağabeyi de var.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta 'kaybolan' 8 yaşındaki Narin Güran'ın, daha önce en az üç kez ayrıntılı arama yapılan Eğertutmaz Deresi'nin kenarında, üzeri taş ve dallarla kapatılmış bir çuval içinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Narin'in annesi Yüksel Güran, babası Arif Güran ile kolunda ısırık izi bulunan abisi Enes Güran, diğer abisi Baran Güran dahil 21 kişinin gözaltına alınmıştı. İlerleyen saatlerde gözaltı sayısı artarak 24'e çıktı.

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran'ın cenazesi, bu sabah köye yaklaşık 1.5 kilometre mesafede bulunan ve daha önce ayrıntılı arama yapılan Eğertutmaz Deresi'nin kenarında bulunmuştu. Dere kenarındaki aramalar, bir ihbar üzerine yeniden başlatılmıştı. Bu süreçte, soruşturmada bir de gizli tanık olduğu ortaya çıkmıştı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran'ın son görüldüğü kıyafetle çuval içinde bulunduğunu, üzerinin taş ve ağaç dalları ile kapatıldığını açıklamıştı. Vali, şu bilgileri vermişti.

"Narin bugün, derede üzeri taşla örtülmüş olarak bulundu. İlk tespite göre, Narin'in öldürüldükten sonra bir çuval içine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği ve üzerine çalılar ve taşlar konarak doğal bir görünümle kapatıldığı anlaşıldı."

Sekiz yaşındaki çocuğun bulunduğu yerde daha önce de bir çocuk terliği bulunmuş ama aile, bu terliğin kızlarına ait olmadığını savunmuştu.

Narin Güran soruşturmasında şu an için tek bir tutuklu var. O da, aynı zamanda köyün muhtarı olan ve sekiz yaşındaki çocuğun kaybolması sonrası köyden arabayla ayrıldığı, cep telefonundaki kayıtları sildiği anlaşılan, arabasında DNA örnekleri bulunan amcası S.G..

 

Narin Güran soruşturmasında gözaltı sayısı giderek artıyor! ile ilgili etiketler Narin Güran Diyarbakır Bağlar cinayet Ceset ölüm katil
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.