Narin Güran yasak aşk kurbanı mı? Akrabadan anne ile amca hakkında kan donduran suçlama

Kayıp Narin olayında şok edici iddia... Güran ailesinin bir üyesi, anne ile amca arasında yasak aşk yaşandığını iddia ederek Narin'in buna tanık olduğu için amca tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Diyarbakır'da 21 Ağustos günü Kur'an kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13. gününde sürerken, tüm Türkiye'nin kilitlendiği davada yeni gelişmeler yaşanıyor.

TR Haber'in "Özel Haber"ine göre; bir akrabaları, anne Yüksel Güran ile amca Salim Güran arasında yasak aşk olduğunu iddia etti.

Kayıp Narin'in yasak aşk kurbanı olduğunu iddia eden akraba, annesiyle amcasının ilişkisine şahit olan minik kızın amca tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Tüyler ürperten iddiaların sahibi akraba, anne Yüksel Güran'ın kızı Narin Güran'ın kaybolduğu sırada saçının beyaz olduğunu bir kaç gün sonra ise saçını siyaha boyadığını ifade etti. Kızı kaybolmuş acılı bir annenin saçını boyatmasını garip bulan akraba, annenin bu şekilde DNA sonuçlarına etki edebileceğini düşündüğünü vurguladı.

AMCA SALİM GÜRAN TUTUKLANACAK

Narin Güran'ın bu sabah adliyeye sevk edilen amcası Salim Güran'ın sorgusunda bazı sorulara cevap veremediği ortaya çıktı. Baş şüpheli konumundaki amcanın DNA eşleşmesi için "normal" dediği bazı sorulara ise hiç cevap veremediği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde "Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı"na katılan anne burada "Bizden şüphelenirsiniz diye söyleyemedim" ama, "Köpek hindiyi yemiş, askere gidecek olan oğlum ve iki arkadaşı Narin'in kaybolduğu saatlerde evin arka tarafında sigara içiyor ve bir köpeğe işkence ediyordu. Ben de yapmayın yazıktır dedim. İlk defa söylüyorum, bizden şüphelenirler diye söylemedim." ifadeleriyle oğlunu hedef göstermişti.

Narin Güran yasak aşk kurbanı mı? Akrabadan anne ile amca hakkında kan donduran suçlama

Narin Güran yasak aşk kurbanı mı? Akrabadan anne ile amca hakkında kan donduran suçlama ile ilgili etiketler Diyarbakır
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.