Narin Güran'a kim(ler) kıydı? Bakan Yerlikaya'nın açıklamasındaki dikkat çeken ayrıntı

Narin Güran'dan acı haber 19 gün sonra bu sabah saatlerinde geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 8 yaşındaki kayıp kızın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın aileye başsağlığı dilememesi dikkat çekti.

Narin Güran 19 gün sonra köyün köyün kuzeyindeki Eğertutmaz Deresi'nde ölü bulundu. Sabah saatlerindeki gelişmeyi Türkiye'ye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

X hesabından bir paylaşım yapan Yerlikaya, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya'nın Güran ailesine başsağlılığı dilememesi dikkat çekti.

NARİN'E KİMLER KIYDI?

Diyarbakır'da 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedinin köyün 2 kilometre yakınındaki Eğertutmaz Deresi'nde bir torba içerisinde profesyonelce gizlenmiş halde bulunmasından sonra gözler cinayeti kimin ya da kimlerin işlediğine çevrildi.

Minik kızdan 19 gündür haber bekleyen Türkiye kamuoyunda ölümün kesinleşmesi haberi sonrası büyük öfke hakim olurken gözler Güran ailesine çevrildi. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımındaki "aile" detayı soruşturmada mide bulandıran bir ayrıntı olarak kayıtlara geçti.

Narin Güran'a kim(ler) kıydı? Bakan Yerlikaya'nın açıklamasındaki dikkat çeken ayrıntı

YILMAZ TUNÇ: HESAP VERECEKLER

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da kaybolan ve bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir."

 

Narin Güran'a kim(ler) kıydı? Bakan Yerlikaya'nın açıklamasındaki dikkat çeken ayrıntı ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya Narin Güran
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.