Narin Güran'ın acılı babası Halk TV’ye adeta ateş püskürdü: 'Be utanmazlar' diye seslendi!

Narin Güran'ın gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan babası Arif Güran, CNN Türk'e önemli açıklamalar yaptı. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün moderatörlüğünü yaptığı Akıl Çemberi programında konuşan acılı baba Halk TV’ye hitaben “Be Utanmazlar!” diye tepki göstererek adeta ateş püskürdü.

Narin Güran'ın gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan babası Arif Güran, CNN Türk'e önemli açıklamalar yaptı.

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün moderatörlüğünü yaptığı Akıl Çemberi programında konuşan acılı baba Halk TV’ye hitaben “Be utanmazlar” diye seslenerek, “Bazı programlar, televizyonlar o kadar yalan haber yapıyorlar ki, Halk TV köyün içine gelmiş, tehdit alıyoruz diyor'' dedi.

Arif Güren sözlerinin devamında, ''Ferit Demir buraya gelmiş 'Ben senin hemşerinim' dedi. Ben de 'sen benim başımın tacısın' dedim. Buraya hepsi de kızım için geldi. Bir tek ters kelime biz o insana konuşmadık. Sen köyün 5 km-2 km dışında röportaj yapıp bizi kötülüyorsun, bize hakaretler ediyorsun. Yazık değil mi? Biz de insanız neticede. Ne hakkınız var? İki haber yapacaksınız diye ne istediniz bizden…” diye tepki göstererek adeta Halk TV ve kanalın muhabiri Ferit Demir'e ateş püskürdü. 

 

Narin Güran'ın acılı babası Halk TV’ye adeta ateş püskürdü: 'Be utanmazlar' diye seslendi! ile ilgili etiketler Narin Güran Diyarbakır Bağlar cinayet Ceset ölüm Halk TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İsrail'in Lübnan'daki çağrı cihazı saldırısı sonrası Selçuk Bayraktar'ın röportajı gündem oldu

İsrail'in Lübnan Hizbullahı'na yönelik gerçekleştirdiği çağrı cihazı saldırısı sonrası Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın Teknofest 2024'te yaptığı konuşma gündem oldu.