Narin Güran'ın babası Arif Güran'ın serbest bırakıldığı iddia edildi!

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin’in babası Arif Güran serbest bırakıldığı iddia edildi. Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren ise bilgilerin doğru olmadığına ilişkin bir açıklama yaparak, ''bu bilgi şuan için doğru değil'' dedi.

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 26 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi Yüksel Güran ile babası Arif Güran’ın yanı sıra 3 amcası ile iki kardeşi de bulunuyordu.

Narin’in babası Arif Güran, akşam saatlerinde serbest bırakıldığı iddia edildi.

Baba Güran, serbest kaldıktan sonra ilk olarak kızı Narin’in mezarını ziyaret ettiği de iddialar arasındaydı.

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren ise bilgilerin doğru olmadığına ilişkin bir açıklama yayınladı.

Eren, "Babanın serbest bırakıldığı bilgisi doğru değil. Biz de savcılık ile görüştük. Bize serbest olmadığını söylediler. Bu bilgi şu an için doğru değil" açıklamasında bulundu.

GÖZALTINA ALINANLARIN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Narin’in cansız bedenine ulaşılmasının ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 25 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanların arasında Narin'in annesi, babası, 2 ağabeyi, 3 amcası ve 2 Eylül’de tutuklanan amcası Salim Güran’ın eşin de bulunuyordu.

 

Narin Güran'ın babası Arif Güran'ın serbest bırakıldığı iddia edildi! ile ilgili etiketler Diyarbakır Bağlar Narin Güran cinayet ölüm Ceset katil
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.