Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.

DiyarbakırBağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı.

Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.

Narin Güran'ın bir yakınının, cenaze bekleme salonunun önünde bulunan kalabalığa "Gidin yalan konuşun tamam mı?" diye seslenmesinin ardından yanındaki bir kadın ile bir erkek tarafından darp edildiği görülüyor.

Kadın serzenişte bulunduğu esnada, bir kadın kolunu ittirirken kim olduğu henüz bilinmeyen bir erkek tarafından kendisine yumruk atılarak susturuluyor.

 

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular? ile ilgili etiketler Narin Güran Diyarbakır Bağlar cinayet cenaze Ceset ölüm katil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.