Narin soruşturmasında silinen o ihbar ulaştık! "Ön koltukta sarılı bir beden vardı"

Diyarbakır Bağlar’da kaybolan Narin Güran’dan hala bir iz yok. Arama çalışmaları sil baştan başladı. SuperHaber, 15 Ağustos akşamı olay hakkında ihbar yazısı yazan ve sonra da silen benzinci çalışanı S. O.'nun Facebook kayıtlarına ulaştı. S.O.'nun "S. Güran ya katildir ya çocuk hırsızıdır. Öldürdü demiyorum, bilmiyorum ama NARİN o araçtaydı ön koltuktaydı. Bunu ALLAH’ta biliyor. Ön koltukta sarılı bir beden vardı" yazdığı anlaşıldı.

MEVLÜT YÜKSEL / ÖZEL HABER

Türkiye, Diyarbakır’da ortadan kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Narin Güran’dan gelecek haberi bekliyor. 

Bağlar İlçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran için Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda tüm bölgenin baştan sona yeniden taranacağı ifade edildi.

Çalışmalara katılan özel eğitimli uzmanlar ile beraber 2 bin personel, iki helikopter ve 48 dronun, kadavra eğitimli köpeklerle, çember daraltma yöntemiyle tam 11 bin metrekarelik alanı baştan itibaren tarayacağı öğrenildi. Yine alınan bilgilerde, arama çalışmalarının Tavşantepe köyün çevresindeki dört farklı alanda yoğunlaşacağı bildirildi.

UYDUDAN İŞARETLENEN BÖLGELERİN HER YERİ KARIŞ YERİ BAŞTAN TARANACAK

Bu arada, yine arama çalışmalarında Narin'in bulunması muhtemel noktalarda uzman ekipler tarafından Tavşantepe köyünün uydu fotoğrafı üzerinden işaretlenen yerlerin taranacağı vurgulandı. Henüz 8 yaşında olan Narin Güran’ı arama çalışmalarında bugüne kadar 24 dalgıç ile 5 dere, 3 gölet, 18 su kuyusu ile 24 kilometre uzunluğundaki su kanalında arama yapıldı.

Arama çalışmaları kapsamında, yer altı görüntsüleme cihazları da kullanıldı. AFAD ekiplerinin de katıldığı aramada yeraltı görüntüleme cihazı ile bazı bölgelere lazer tutarak görüntüleri inceledi. Bulunan şüpheli bulguların Narin'e ait olup olmadıklarının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği kaydedildi. Soruşturma kapsamında Narin'in amcası S.G. 4 gün önce "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" iddialarıyla tutuklanmıştı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Narin olayı sonrası konuyla ilgili yürüttüğü soruşturma da sürüyor. Bu soruşturma kapsamında savcılık talimatı ile yeni elde edilen bilgiler ve bulgular üzerine Narin'in tutuklu amcası S.G.’ın aracından 2. ve 3. DNA örnekleri alındığı öğrenildi.

Savcılık, muhtar olan amca S.G.’ın özel bir uygulama ile sildiği cep telefonundaki verilerin geri getirilebilmesi ile Narin’in olayının çözüleceğini düşünerek bu araştırmanın sonucu beklediği bilgisi alındı.

Narin soruşturmasında silinen o ihbar ulaştık! "Ön koltukta sarılı bir beden vardı"

BENZİN İSTASYONU ÇALIŞANI İFADE VEREREK NARİN İÇİN BİLGİLER VERDİ

Narin’in ortadan kaybolmasından sonra,amca S.G. hakkında şok bir gelişme yaşanmıştı. Amcanın ıslak mendil aldığı akar yakıt istasyonu çalışanının ifadesi ortaya çıkmıştı.

Halk TV'den Müslim Sarıyar'ın haberine göre 8 yaşındaki Narin'in kaybolmasının ardından benzin istasyonunda çalışan M.Ç, jandarmaya giderek ifade verdi. Köy muhtarı S. Güran'ın aracında "Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı" dediği haberi yayınlandı.

Öte yandan SuperHaber, 15 Ağustos akşamı olay hakkında ihbar yazısı yazan ve sonra da silen benzinci çalışanı S. O.’nun Facebook kayıtlarına ulaştı.

S. O.’nun "S. Güran ya katildir ya çocuk hırsızıdır. Öldürdü demiyorum. Bilmiyorum ama NARİN o araçtaydı ön koltuktaydı. Bunu ALLAH’ta biliyor. Ön koltukta sarılı bir beden vardı" yazdığı anlaşıldı.

SUPERHABER SİLİNEN O İLGİNÇ İHBAR YAZISINA ULAŞTI

Diyarbakır’da jandarmaya ifade veren akar yakıt istasyonu görevlisi M.Ç. Ç. gibi diğer görevli S. O.’nun da bir ihbar mesajı yazdığı ortaya çıktı.

S. O.’nun da diğer ifade veren Çatalca gibi yazısının başına, ”Diyarbakır Evden Eve Eligül Salim” yazarak ve Facebook'ta amca S. Güran’ı etiketleyerek başlangıcını büyük harflerle yazdığı yazı şöyle:

"SAATLERDİR S.GÜRAN, ABİSİ, KARDEŞİ, AİLESİ VE EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYORUM. ŞAHSİMA HAKARET MESAJLARI ATILMIŞTIR. ÇALIŞTIĞIM BENZİNLİK SAHİBİ TEHDİT EDİLMİŞTİR. BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE S. GÜRAN ve ailesi ve Narin Güran ve oğulları sorumludur.

(Burada benzincide çalışan S. O.’nun, annenin adını yanlış yazmış) S. Güran kendisine ait araçla mı, yoksa başkasının aracıysanız bilmiyorum petrol istasyonuna geldi. Yakıt almadı, terliydi, telaşlıydı, panikti, ıslak mendik sordu, üç paket aldı ve parasını önce nakit dedi.

Ceplerine baktı nakit yoktu sonra kredi kartı çekti o slipler emniyete verildi. Ne su ne benzin ne de başka bir şey almadı. Aracın aracın ön koltuğunda sarılmış bir şey vardı. Bu ihbar gerçektir, bu hesapta yazdığım her şey iftira değil gerçektir. İftira diyenler, gerçek değil diyenler, aksi yorum yapanlar, S. Güran’ın tefeci çetesinden kişilerdir veya masum NARİN’i ortadan yok edenin suç ortağı kirli emellerinin yoldaşlarıdır.”

“ÖN KOLTUKTA SARILI BİR BEDEN VARDI.

Narin’in kaybolduğu Bağlar İlçesi kırsal kesim Tavşantep Mahallesi’nde bulunan akar yakıt istasyonu görevlisi S. O.’nun önce yazıp,sonra sildiği Facebook mesajının devamında ise, Bunu da bilin ki o tür yorum yapanları anında ekran kaydını alıp emniyete attım. S. GÜRAN ya katildir ya çocuk hırsızıdır. Öldürdü demiyorum, bilmiyorum ama NARİN o araçtaydı ön koltuktaydı. Bunu ALLAH’ta biliyor. Ön koltukta sarılı bir beden vardı.

AYRICA S.GÜRAN elinde bir telefon yoktu. İçeri girdiğinde bir telefon yoktu. 'Nasılsın muhtar?' diye ilk karşılayan da bendim. Lavaboya gitti çıktı, 3 ıslak mendil aldı gitti. S.GÜRAN BAŞ ŞÜPHELİDİR.

2 saat sonra köye olayın olduğu yere döndü ve üzüntü süsü verdi.BU GERÇEK ANLATIM BİR İHBARDIR" dediği görüldü.

Narin soruşturmasında silinen o ihbar ulaştık! "Ön koltukta sarılı bir beden vardı" ile ilgili etiketler Narin Güran Diyarbakır
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.