Narin'in babasının ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken ifadeler...

Narin babası Arif Güran verdiği ifadede tutuklu kardeşi ile ilgili, "Salim ile aramızda hiçbir problem yoktur" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'da cansız bedenine ulaşılan Narin'in babası Arif Güran ifadesinde, "Salim ile aramızda hiçbir problem yoktur. Alacak verecek meselemiz vardır. Ancak ben bunları da kendisine verdim. Aramızda alacak verecek meselesi de kalmadı. Tarlalarımızı da kendisi ekip biçtiğinden hesaplarımızda birdir. Böyle bir alacak verecek durumunda kendisi buradan da kesinti yapabilirdi. Sadece b bahsettiğim alacak verecekte benim ödemem 15 gün gecikmişti." dedi.

ANNE DAHİL 9 KİŞİYE TUTUKLAMA TALEBİ! BABA SERBEST BIRAKILDI

Narin Güran cinayetinde adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 9’u tutuklama, 3’ü adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakemliğine sevk edildi. 10 şüpheli ise serbest bırakıldı. Narin Güran'ın annesi, kardeşi, 2 kuzeni, yengesi, Muhtar Salim Güran'ın 2 işçisi, hala ve bir amca hakkında tutuklama talep edildi. Anne Yüksel Güran ve kardeş Enes Güran kasten adam öldürmeye iştirak ile suçlanıyor. Öte yandan baba Arif Güran serbest bırakıldı.

Narin'in babasının ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken ifadeler... ile ilgili etiketler