NATO’DAN 3. DÜNYA SAVAŞI SENARYOLARINA YEŞİL IŞIK! YENİ HEDEF BALKANLAR MI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt 'Haberin Olsun'un bugünkü bölümünde, NATO'nun 3. Dünya Savaşı senaryolarına yaktığı yeşil ışık, NATO Liderler Zirvesi'nde bulunan İsrail lobisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı söylemlerini değerlendirdi.

''ERDOĞAN NATO ZİRVESİ İÇİN ABD'DEYKEN BELLİ BİR PLAN YAPMIŞLAR''

Bozkurt, ''28 kongre üyesi şikayet mektubunda Erdoğan'ın 'İsrail'e karşı saldırgan tutumunu eleştirmesi ve Hamas'a verilen desteği' gündeme getirdi. ABD Yahudi komitesi birilerini fonluyor.lobiciliğin üstünde emperyalist güçlerin çıkarları vardır. Erdoğan NATO Zirvesi için ABD'deyken belli bir plan yapmışlar.

''NATO SAVAŞA HAZIRLANIYOR''

NATO bildirisindeki batı Balkanlar bölümünün Karadeniz bölgesiyle aynı maddede ele alınması dikkat çekici. Bir uzman NATO'nun genel siyasi çerçeve çizmesinden öteye geçtiğini, operasyon ve taktik askleri hamleleri belirlemeye başladığını söylüyor. NATO'ya bağlı ülkelerin komutanlıklarına hazırlık konusunda bir direktif var. Yani NATO savaşa hazırlanıyor. Bu çok kritik. Batı balkanlar ve Karadeniz hattında bir gerilim fay hattı oluşturmak istiyorlar. Balkan coğrafyası çok kritik, Karadeniz coğrafyası çok stratejik. Kuzeyden güneye Rus sınırını ciddi şekilde operasyonel anlamda tahkim ediyorlar. ABD Rusya ile savaşa hazırlanıyor. TÜrkiye ciddi bir savunma ortağı haline geliyor. Türkiye NATO üyesi olup aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı'nın paktlarla alternatifler açacağını düşünüyorum.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

NATO’DAN 3. DÜNYA SAVAŞI SENARYOLARINA YEŞİL IŞIK! YENİ HEDEF BALKANLAR MI? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.