Nedim Şener Özgür Özel'e böyle meydan okudu: "Avukatına söyle..."

Gazeteci Nedim Şener 2 yıl önce kendisine iftira atan Özgür Özel'e sosyal medyadan meydan okudu. Şener " Ne demiştim Özgür Özel "Allah büyüktür" bana iftira attın şimdi daha beterini kendi trol ordunuz FETÖ’cülerle sana yaptı" dedi. Şener Özel'in avukatı olan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'i işaret ederek "avukatına söyle bu mesaja da dava açsın" dedi.

Gazeteci Nedim Şener Özgür Özel'in 2 yıl önce kendisi ve ailesi hakkında TBMM kürsüsünde kendisi hakkındaki iftiralarını dile getirerek Özel'e meydan okudu. 

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile ilişki yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen Özgür Özel'i mantionlayarak tweet atan Şener "Allah büyüktür" diyerek Özel'in kendisine attığı iftiraları hatırlattı. 

Nedim Şener'in paylaşımı şöyle: 

"Ne demiştim Özgür Özel, “Allah büyüktür” TBMM kürsüsünden ailemi de içine katıp bana iftira attın şimdi daha beterini kendi trol ordunuz FETÖ’cülerle sana yaptı.
Sana da üzüldüm ama asıl kadın belediye başkanı @GulsahDurbay ‘a üzüldüm.
“Parti içinden konuşuluyor” diye gazetecilere ulaştırılan iftiraya senin gibi tenezzül etmedim.
Dokunulmazlığın arkasına saklanıp yargıdan kaçıyorsun ama ben açtığım tazminat davasında hala iftiranı ispatlamanı bekliyorum.
Avukatın Çankaya belediye başkanı @hcanguner‘e söyle bu mesaja da dava açsın"

Nedim Şener Özgür Özel'e böyle meydan okudu: "Avukatına söyle..." ile ilgili etiketler Nedim Şener Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

Adana Demirspor taraftarları sokaklara döküldü: Murat Sancak'a tepki!

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor taraftarları, kulüp başkanı Murat Sancak ve yönetimi protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi. Merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde bir araya gelen Mavi-Lacivertli taraftarlar, kulüp tesislerine kadar yürüdü.