Nedim Yamalı AK Parti'ye mi geçecek? İddialar sonrası dikkat çeken cevap!

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, AK Parti'ye geçme iddiaları ile ilgili konuştu. "Ahmet Davutoğlu ne karar verir bilmiyorum. O kendi kararıdır." diyen Yamalı, "Ben geçebilirim, Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşürüm." ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, Muhalefet partilerinden 7 milletvekilin AK Parti'ye geçeceği iddiasına yönelik Sinan Burhan'a özel açıklamalarda bulundu.

 Yamalı, "Ahmet Davutoğlu Bey ile AK Parti'ye geçerim. Ahmet Davutoğlu geçmez ise geçmem. Biz parti olarak komple geçeriz.” iddiasına yönelik  "Külliyen yalandır. Ahmet Davutoğlu geçmezse ben geçmem demedim. Bu haberin içeriği doğru fakat başlığı çarpıtılmış." dedi.

“AHMET DAVUTOĞLU GEÇMEZSE BEN GEÇMEM DEMEDİM”

TV 100'de açıklamalarda bulunan Sinan Burhan şu ifadeleri kullandı;

"Ben Nedim Yamalı ile telefonla görüştüm. Kendisiyle çok eski hukukumuz var. Bütün gazete, televizyonlarda Nedim Yamalı Beyin “Ahmet Davutoğlu Bey ile geçerim. Ahmet Davutoğlu geçmez ise geçmem. Biz parti olarak komple geçeriz.” ifadesi olduğu iddia edildi. Böyle bir ifadeniz var mı diye sordum.

"BEN GEÇEBİLİRİM, SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ İLE GÖRÜŞÜRÜM"

Dedi ki 'Külliyen yalandır. Ahmet Davutoğlu geçmezse ben geçmem demedim. Bu haberin içeriği doğru fakat başlığı çarpıtılmış. Doğrusu şu diyor ki; Ülkenin zor günlerinde bir arada olmamız gerekir. Partilerin bir arada olması gerekir. Ben Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı seviyorum kendisini takdir ediyorum, destekliyorum. Ahmet Davutoğlu ne karar verir bilmiyorum. O kendi kararıdır. Ben geçebilirim, Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşürüm."

 

Nedim Yamalı AK Parti'ye mi geçecek? İddialar sonrası dikkat çeken cevap! ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.