Nenad Bjelica'dan zafer sözleri: Maçın tamamını domine ettik...

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadeleyi 3-0 kazanan Fırtına'nın teknik direktörü Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-0 kazandı. Maç sonunda Fırtına'nın teknik direktörü Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

''MAÇIN TAMAMINI DOMİNE ETTİK''

"Hak ederek aldığımız bir galibiyet. Maçın tamamını domine ettik. Savunma kısmında daha iyi işler yaptık. Bugün neredeyse rakibimize fırsat dahi vermeden maçı bitirdik."

"TARAFTARIMIZ MUHTEŞEMDİ"

"Taraftarlarımız için söyleyecek söz bulamıyorum. 90 dakika, maç öncesi ve sonu da muhteşem bir destek verdiler. Oyuncularımızı da tebrik ediyorum.''

"SAKAT OYUNCULARIMIZ VARDI"

"Yeni transferlerimizin de katılımıyla birlikte işlerin bizim için biraz daha kolaylaştığını ve seçme şansımızın arttığını ifade edebilirim. Sakat oyuncularımız da vardı. Şimdi çok daha geniş, iyi bir kadromuz var. Bu da işimizi daha kolaylaştırıyor."

 

Nenad Bjelica'dan zafer sözleri: Maçın tamamını domine ettik... ile ilgili etiketler Trabzonspor Beşiktaş Süper Lig Trendyol Süper Lig Nenad Bjelica
GÜNÜN VİDEOSU

Şehit Maşallah Abakay'ın son görüntüleri! "Dedeleri tarih yazan torunlar, tarih yazar"

Acı haberi sevenlerini yasa boğan şehit Maşallah Abakay'ın son görüntüleri yürekleri dağladı. Abakay'dan geriye kalan görüntülerde şehidin 'Burası Irak' sözleriyle; "Dedeleri tarih yazan torunlar, tarih okumakla yetinmez, tarih yazar." ifadelerini kullandığı görüldü.