Nergis Kumbasar ve Yıldırım Memişoğlu'ndan beklenmedik düğün!

Unutulmaz komedi serisi "Kutsal Damacana"nın son filmiyle güldüren Nergis Kumbasar ve Yıldırım Memişoğlu, bu kez bambaşka bir sürprize imza atıyor! Filmin çekimleri sırasında gelinlik ve damatlıkla kamera karşısına geçen ikili, hayranlarını şaşırtan bir düğünle bir araya geldi.

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi olarak tanınan Nergis Kumbasar ve sevilen oyuncu Yıldırım Memişoğlu, "Kutsal Damacana 5-Zombi" için gerçek bir nikah kıymış gibi görünen sahnelerle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Şafak Sezer'in kaleminden çıkan senaryo ve Polat Yağcı'nın yapımcılığında hayata geçen bu özel proje, 17 Ocak 2025'te vizyona girmeye hazırlanıyor.

ROL GEREĞİ NİKAH

Komedi ve gerilimin harmanlandığı bu filmde, Nergis Kumbasar ve Yıldırım Memişoğlu'nun beklenmedik evliliği, hikayeye nasıl bir yön verecek? İkili arasındaki bu sürpriz gelişme, "Kutsal Damacana" serisinin son filmini daha da merakla beklenmesine neden oluyor.

Nergis Kumbasar ve Yıldırım Memişoğlu'ndan beklenmedik düğün! ile ilgili etiketler Kutsal Damacana nikah Nergis Kumbasar
GÜNÜN VİDEOSU

Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! "Bu bilgileri daha önce de paylaşmıştın"

İnternet tarihinin unutulmazları arasına giren Şerif Issı'nın fenomen videosundaki kadının sesi ChatGPT'ye dinletildi. Sabırsız kadının sorununa yapay zeka da çare bulamadı.