Netanyahu zulmüne yanıt verildi! Kassam Tugayları'ndan İsrailli esirlerin ailelerine çok sert mesaj!

ABD ateşkese yakınız demiş Netanyahu ise ABD'yi yalanlayan bir açıklama yapmıştı. Kassam Tugayları ise bu açıklamanın ardından Netanyahu'nun zulmünü gözler önüne serer nitelikte olan çok sert bir mesaj yayınladı. İsrailli esirlerin ailelerine seslenen Kassam Tugayları mesajı ceset torbası taşıyan Netanyahu görseliyle paylaştı. İşte detaylar...

7 Ekim 2023'te başlayan İsrail'in Gazze'ye olan soykırım saldırıları şiddetlenerek devam ediyor. Bir yıla yakın süredir devam eden bu korkunç zulüm karşısında insani yardımların Gazze'ye gitmesine izin vermeyen Netanyahu ateşkes çağrılarına da kulak asmıyor. 

Kassam Tugayları'ndan çok sert mesaj 

Dünyaya kulak tıkayıp zulmüne devam eden Netanyahu ve ordusu kendi halkının çağrılarına da yanıt vermiyor. Tel Aviv'de toplanan binlerce İsrailli esirlerden dolayı Netanyahu'yu protesto etmek için meydanlara çıkıp istifa çağrısında bulunuyor. ABD'nin Gazze'de ateşkese yakın olunduğu üzerine yapılan açıklamalarını yalanlayan Netanyahu'ya Kassam Tugayları tarafından verilen tepki çok sert oldu. Kassam Tugayları yayınladıkları İsrailli esirlerin ailelerine verdikleri mesajda şu ifadeleri kullandı: 

"Siyah torbalardaki cesetler ... Esirleriniz size bu şekilde (Netanyahu tarafından) teslim edilecek."

Netanyahu zulmüne yanıt verildi! Kassam Tugayları'ndan İsrailli esirlerin ailelerine çok sert mesaj!

Kassam Tugayları daha önce de İsrail toplumuna seslenmişti

Hamas'ın askeri kanadı El-Kassam Tugayları İsrail'in topluma yalan söylediğini aktardıkları mesajlarını  “Hükümetiniz yalan söylüyor.. Vakit tükeniyor” başlığıyla yayınlamıştı. Mesajda görsel kullanan Kassam Tugayları esirler dosyasının çöp sepetine atıldığı, Netanyahu’nun esir ailelerine ve davalarına sırtını döndüğü, sadece kendi kişisel çıkarlarıyla, ailesinin ve iktidardaki koalisyonun çıkarlarıyla ilgilendiğini belirtmişlerdi..

El-Kassam Tugayları’nın işgal rejimi toplumuna gönderdiği mesajda Netanyahu hükümetinin skandallarını deşifre eden “Koalisyonu bir arada tutan rüşvet”, “Dini eğitim”, “Haredim’in orduya hizmeti” ve benzeri ifadeler yer almıştı.

 

Netanyahu zulmüne yanıt verildi! Kassam Tugayları'ndan İsrailli esirlerin ailelerine çok sert mesaj! ile ilgili etiketler İzzeddin el Kassam Tugayları Netanyahu
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.