Netanyahu'nun BM konuşması öncesi otel odasından 'Nasrallah'ı öldürün' talimatı verdiği ortaya çıktı!

İşgalci İsrail Başbakanı Netanyahu'nun dün BM kürsüsündeki konuşması öncesi ABD'den Beyrut'a bombardıman emri verdiği ortaya çıktı.

Binyamin Netanyahu, dün BM kürsüsündeki konuşmasının ardından Beyrut bombalanırken, Netanyahu’nun saldırı emrini konuşmadan önce verdiği ortaya çıktı.

 

İsrail'in Lübnan'a saldırılarında beşinci güne girilirken, İsrail bu kez Lübnan'ın başkentine Hizbullah'ın merkez karargahını vurdu. 

İsrail, saldırıların hedefideki Hizbullah lideri Nasrallah'ın "Yeni düzen" operasyonu ile öldürüldüğünü duyurdu. Hizbullah da Nasrallah'ın öldürüldüğünü doğruladı. 

Netanyahu'nun BM konuşması öncesi otel odasından 'Nasrallah'ı öldürün' talimatı verdiği ortaya çıktı! - Resim : 2

NEW YORK'TAKİ OTEL ODASINDAN SALDIRIYI ONAYLADI

Beyrut'un güney bölgesinde yaklaşık 10 patlama sesinin ardından dumanlar yükseldi. Patlamalar, Netanyahu'nun BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmadan sonra gerçekleşti.

Netanyahu’nun Ofisi, kendisinin BM'ye hitap etmeden önce New York'taki otel odasından saldırıyı onayladığını gösteren bir fotoğraf yayınladı.

 

Netanyahu'nun BM konuşması öncesi otel odasından 'Nasrallah'ı öldürün' talimatı verdiği ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Hasan Nasrallah Binyamin Netanyahu BM İsrail Beyrut
GÜNÜN VİDEOSU

Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'den Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde ilginç hareket!

Ahu Tuğba’nın cenaze töreninde karşılaşan Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin, birbirlerini coşkuyla kucaklayarak havaya kaldırdı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar tepki topladı.