Nicolo Zaniolo'dan Galatasaraylıları çıldırtan hareket! Sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildi

Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Nicolo Zaniolo, Serie A'ya dönmek istediğini açıklamasının ardından Instagram hesabından sarı-kırmızılı takıma dair her şeyi silerek tepki çekti.

Geçtiğimiz sezonu Aston Villa'da kiralık olarak geçiren ancak opsiyonlu satın alma bedeli ödenmediği için sarı-kırmızılı takıma dönen Nicolo Zaniolo'dan ilginç bir hareket geldi.

Deneyimli futbolcu Instagram hesabından Galatasaray ile ilgili tüm paylaşımlarını kaldırdı.

Nicolo Zaniolo'dan Galatasaraylıları çıldırtan hareket! Sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildi

Bu hamlesiyle taraftarı kızdıran İtalyan futbolcunun, Serie A'ya dönmek istediğini de her fırsatta söylemesi de tepki çekiyordu.

"Galatasaray bu düşüncemi biliyor"

Geçtiğimiz günlerde İtalya'dan Atalanta ve Fiorentina'nın kendisiyle ilgilendiği hatırlatılan 24 yaşındaki futbolcu, "Atalanta mı, Fiorentina mı? Serie A'ya dönmek istiyorum. Bunu menajerim Claudio Vigorelli'ye söyledim, Galatasaray da bu düşüncemi biliyor. Bir çözüm bulunacaktır, iyimserim." ifadelerini kullanmıştı.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Nicolo Zaniolo'dan Galatasaraylıları çıldırtan hareket! Sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildi ile ilgili etiketler Galatasaray Nicolo Zaniolo