Nihal Yalçın, "Bahar" dizisinin yeni yıldızı oldu! İşte canlandıracağı o karakter...

Popüler dizi "Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?", kadrosuna yetenekli oyuncu Nihal Yalçın'ı kattı. Dizinin ikinci sezonu yüksek reytinglerle devam ederken, eklenen yeni karakterlerle de merak uyandırmaya devam ediyor. Peki diziye hangi isim dahil oluyor? Dizinin işleyişi nasıl değişecek?

Nihal Yalçın, dizide Seren karakterinin annesi Nesrin Köksal'a hayat verecek. Tecrübeli oyuncunun diziye katılmasıyla birlikte, "Bahar"ın hikayesi daha da renkleniyor. Yalçın'ın, dizideki performansı şimdiden merakla bekleniyor.

Nihal Yalçın, "Bahar" dizisinin yeni yıldızı oldu! İşte canlandıracağı o karakter...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ayça Üzüm tarafından yazılan "Bahar" dizisi, izleyicilere duygusal ve etkileyici anlar yaşatmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerinde neler olacağı ise büyük bir merak konusu.

Nihal Yalçın'ın "Bahar" macerası nasıl şekillenecek? Seren ve Nesrin arasındaki anne-kız ilişkisi nasıl gelişecek? Bu soruların cevaplarını öğrenmek için dizinin yeni bölümlerini kaçırmamak gerek!

Nihal Yalçın, "Bahar" dizisinin yeni yıldızı oldu! İşte canlandıracağı o karakter... ile ilgili etiketler Show TV Bahar dizisi Fragman
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail, Lübnan'ı yasaklı bomba ile vuruyor: Ülkenin güneyi ateş aldı!

İşgali büyütmek isteyen katil İsrail, Lübnan'a yönelik kara harekatına başladı. İsrail unsurlarının, tank ve topçu atışlarıyla birlikte Lübnan sınırına doğru ilerlediği bildiriliyor. Bununla birlikte, işgalci İsrail ordusu Güney Lübnan'ı fosfor bombaları ile vuruyor. O anlar kameralara böyle yansıdı.