Nihat Genç'ten çok sert eleştiri! "Selçuk Bayraktar'ı göstermeye elleri varmıyor!"

Gelir vergisi rekortmenleri listesini tersinden yayınlayan Bloomberg sitesine Nihat Genç'ten tepki geldi. Genç, "Neden sıralamayı sondan başta doğru yapıyorsun. Selçuk Bayraktar'ı göstermeye elleri varmıyor, önce bakın başkaları da varmış gibi ya da bir hinlik işte! " dedi.

Türkiye genelinde en fazla vergi beyan eden 100 mükellef listesi belli oldu. Listeye göre Türkiye'nin 2023 yılı gelir vergisi rekortmeni Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olurken ikinci sırada Haluk Bayraktar, üçüncü sırada Mustafa Rahmi Koç yer aldı.

BLOOMBERG VERGİ REKORTMENLERİ LİSTESİNİ TERSTEN YAYINLADI

Amerikan merkezli Bloomberg'in global finans ve ekonomi haber kaynağının Türkiye'deki temsilcisi Bloomberg HT ise gelir vergisi rekortmenleri listesini tersinden yayınladı. 

Haberi açtığınızda ilk sıralarda düşük vergi veren iş insanları yer alırken, son sıraya birinci olan Selçuk Bayraktar'ı koydular. 

Gazeteci Nihat Genç, Bloomberg'e tepki gösterdi. 

Genç, "Neden sıralamayı sondan başta doğru yapıyorsun, adam birinciyse birinci sıraya koy, değil, çünkü önce bize, yirminci, otuzuncu, kırkıncı olmuş diğer işadamlarını göstermek istiyorlar. Selçuk Bayraktar'ı göstermeye elleri varmıyor, önce bakın başkaları da varmış gibi ya da bir hinlik işte! " dedi.

İşte Nihat Genç'in o sözleri: 

"Bloomberg sitesi gelir vergisi rekortmenleri listesini tersinden yayınladı yani haberi açtığınızda ilk sıraları düşük vergi veren işadamları alıyor ve son sıraya 'birinci' diye Selçuk Bayraktar'ı koymuşlar! Neden sıralamayı sondan başta doğru yapıyorsun, adam birinciyse birinci sıraya koy, değil, çünkü önce bize, yirminci, otuzuncu, kırkıncı olmuş diğer işadamlarını göstermek istiyorlar!

Bu bir 'tık' tuzağı değil! Bloomberg'in tık'a ihtiyacı yok! Selçuk Bayraktar'ı göstermeye elleri varmıyor, önce bakın başkaları da varmış gibi ya da bir hinlik işte! Geçmişi yirmi yıl olmayan milli bir şirketin, yüzyıldır beslenen kredilenen teşviklenen ve her ihtilalde kollanan ve üstelik her ekonomik krizden yara almadan çıkması sağlanan büyük şirketleri geçmesi, bize üretim değil bir 'rant' şehri olan İstanbul'un karakterini çok iyi anlatır!"

 

 

 

Nihat Genç'ten çok sert eleştiri! "Selçuk Bayraktar'ı göstermeye elleri varmıyor!" ile ilgili etiketler Nihat Genç Selçuk Bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.