Nihat Genç'ten Nevşin Mengü'ye çok sert sözler: Abaza ergenlerin tıklarıyla gazeteci olunmuyor!

İBB Başkanı İmamoğlu'nun diplomasıyla ilgili tartışmaları gündeme getiren Veryansın TV'yi 'operasyon çekmekle' suçlayan Nevşin Mengü'ye Nihat Genç'ten çok sert tepki geldi. Mengü'ye lağım faresi diyen Genç'in, "Damacana sapığından hallice abaza ergenlerin tıklarıyla gazeteci olunmuyor" sözleri dikkat çekti. 

Veryansın Tv Genel Yayın Yönetmeni Erdem Atay'ın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının şaibeli olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, dün “Ekrem İmamoğlu’nun tartışılan diploması” başlığıyla kaleme aldığı yazısında, İmamoğlu’nun Girne Amerikan Üniversitesi’nden İstanbul Üniversitesi’ne yatay geçişinin yasal olup olmadığını Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu’na ve İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’na sormuştu.

Söz konusu yazıda, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin “İmamoğlu’nun, babasının yakından tanıdığı Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu’nun desteğiyle İstanbul Üniversitesi’ne yatay geçiş yaptığı” iddialarına yanıt verilmişti.

 

NEVŞİN MENGÜ’DEN VERYANSIN TV'YE ‘OPERASYON’ MESAJI

Nevşin Mengü, Youtube kanalından yaptığı yayında İmamoğlu’nun Saygı Öztürk’e diploma konusunda verdiği demeçten bahsetti.

Mengü, “Bunun ilk Veryansın Tv tarafından haber yapılmış olması önemli, çünkü benim gördüğüm kadarıyla burada operasyon şöyle çekilmeye çalışıyor.” diyerek “analizlerini” sıraladı.

NİHAT GENÇ'TEN SERT TEPKİ

Veryansın TV'yi operasyon çekmekle suçlayan Nevşin Mengü'ye Veryansın Tv yazarı Nihat Genç'ten sert tepki geldi. 

"Nevşin Mengü, gazeteciymiş, lağım faresi! Kalkmış Veryansın TV'ye İmamoğlu'na operasyon çekiyor, diyor!" sözleriyle açıklamasına başlayan Genç'in, "Damacana sapığından hallice abaza ergenlerin tıklarıyla gazeteci olunmuyor" sözleri dikkat çekti. 

İşte Nihat Genç'in Nevşin Mengü'ye yönelik sert sözleri:

Nevşin Mengü, gazeteciymiş, lağım faresi! Kalkmış Veryansın TV'ye İmamoğlu'na operasyon çekiyor, diyor!

Operasyon fonlanmaktır siyasi destek almaktır, lağımının boku nereden geliyor, kendine bak!

 Operasyon, Irak Savaşı'nda Amerika'yı ve Suriye Savaşı'nda Davutoğlu'nu desteklemektir!

 Operasyon, Fetö'ye ses çıkartmamak ve Fetö'nün iftiralarını savunmaktır ve CIA ajanlarıyla düşüp kalkmaktır!

 Operasyon, CHP içine PKK ve Fetöcü ve nurcuların sokulup Atatürkçülerin kovulmasına sessiz kalmaktır, işte İzmir'in CHP'si PKK'lı vekilleri ve yönetimiyle bok kokuyor!

 Operasyon, fonlandığın beslendiğin siyasilere soru sormayıp önlerine kim dayatılıyorsa .ötlerini yalamaktır!

 Yediğimiz içtiğimiz oturup kalktığımız telefonda görüştüğümüz her şey ortada, hayatımız ortada, yazdıklarımız çizdiklerimiz ortada, bu topraklarda iktidar yanlılarının ve ona benzeyenler tarafından en çok dava açılma rekorunu taşıyorum, bizler tertemiz eyvallahsız ve bağımsız yaşamaya karar vermiş Cumhuriyetçileriz!

 Seni kim gazeteci yaptı, damacana sapığından hallice abaza ergenlerin tıklarıyla gazeteci olunmuyor, banyodan yeni çıkmış ıslak saçlarla da başka bir şey olunuyor!

 Onur ve haysiyet taşımayan insanlar, o küçücük tertipçi tezgahçı akıllarıyla bizi kirletmek damgalamak istiyor!

 Onur ve haysiyeti ve bağımsızlığı niçin dert edinsin fonla parayla alınıp satılan düdükten borazandan sökülüp takılmış imal edilmiş bu gazeteci türleri!

 Onlar için onursuzluk şarap lekesi gibi bir şey, ekrana çıkar bir gülümser, bir kıkırdar, bir sırıtır, yok ya, olur mu öyle şey, diye gibi bir kaç cümle geveler ve temizlenir sanıyor, borazanın düdüğün delikleri!

 

Nihat Genç'ten Nevşin Mengü'ye çok sert sözler: Abaza ergenlerin tıklarıyla gazeteci olunmuyor! ile ilgili etiketler Nihat Genç Nevşin Mengü Ekrem İmamoğlu İBB
GÜNÜN VİDEOSU

PKK elebaşı Duran Kalkan'dan küstah tehdit: Dananın kuyruğu Kıbrıs'ta kopacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek" uyarısı sonrası terör örgütü PKK'nın elebaşı Duran Kalkan'dan küstah bir tehdit geldi. Terörist Duran Kalkan, "Dananın kuyruğu Kıbrıs'ta kopacak. Bu savaşın merkezi Türkiye'dir. Türkiye ya boyun eğecek ya da parçalanacak" dedi.