Nilüfer, Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret etti! Son sağlık durumu hakkında bilgi verdi...

Boğaz'daki villasında düştükten sonra yoğun bakıma kaldırılan Reha Muhtar'ı ziyaret eden Nilüfer sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kızı Ayşe Nazlı ile birlikte hastaneye gelen Nilüfer, "İyi gayet iyi daha iyi olacak. Oturuyordu, sohbet ettik” dedi.

Boğaz'da bulunan villasının merdivenlerinden düşerek entübe edilen ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın son sağlık durumunu eski eşi Nilüfer paylaştı.

Sevenlerine müjdeli haber veren Nilüfer kısa bir açıklama sonrası kızıyla hastaneden ayrıldı. 

NİLÜFER'DEN REHA MUHTAR AÇIKLAMASI 

"İyi gayet iyi daha iyi olacak. Zaman ihtiyaç var biraz. Oturuyordu, sohbet ettik." diyerek Reha Muhtar'ın son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

NE ZAMAN TABURCU OLACAK?

Muhabirlerin “ Ne zaman taburcu olur" sorusuna ise Nilüfer, "O konuda bir şey söylemiyorlar. Ben gayet iyi gördüm biraz yorgun tabi." dedi.

 

DENİZ UĞUR SORULARINA CEVAP VERMEDİ 

Hastane çıkışı görüntülenen Nilüfer, Reha Muhtar'ın ikizlerinin annesi Deniz Uğur'un "Nilüfer ve kızı, oğlumu kaçırdı" iddiaları hakkındaki sorulara ise cevap vermek istemedi. Son olarak Deniz Uğur, açıklamasında, "Son günlerde travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmıştır, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir" dedi.

 

 

Nilüfer, Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret etti! Son sağlık durumu hakkında bilgi verdi... ile ilgili etiketler Reha Muhtar Nilüfer

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in amcası Kurtuluş Güran'dan skandal paylaşım: Aramalar sürerken rol yapıp film çekmişler...

Narin'i arama çalışmaları sürerken amca Kurtuluş Güran'ın Narin ile ilgili rol yapıp kısa film çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.