Nilüfer şarkı yazmama sebebini açıkladı: 'Aşk acısı değil, huzur istiyorum'

Pop müziğin ikonik isimlerinden Nilüfer, Saba Tümer'in YouTube programına konuk oldu. 69 yaşındaki sanatçı, romantik şarkılarıyla bir döneme damga vurmuş olsa da artık neden beste yapmadığını açıkladı.

Pop müziğin ikonik isimlerinden Nilüfer, Saba Tümer'in YouTube programına konuk olarak müzikseverleri heyecanlandırdı. Programda, bir süredir beste yapmamasının sebebini merak edenlere samimi açıklamalarda bulundu.

İLHAM EKSİKLİĞİ Mİ YAŞIYOR?

Nilüfer, eskisi gibi ilham alamadığını ve beste yapmak için gerekli motivasyonu bulamadığını ifade etti. Yaşlanmanın ve hayat tecrübelerinin ilham kaynağını kuruttuğuna inanıyor. Nilüfer'in müzik zevki yıllar içinde değişti ve artık eskisi gibi popüler müzikle ilgilenmiyor. Farklı müzik türlerini keşfetmeyi ve denemeyi tercih ediyor.

Nilüfer, geçmişte yaptığı bestelerin gölgesinde kalmaktan ve kendini tekrarlamaktan çekiniyor. Yeni ve özgün eserler üretmenin zor olduğunu düşünüyor. Nilüfer, mükemmeliyetçi bir sanatçı ve her zaman en iyisini sunmak istiyor. Bu nedenle, beste yapma konusunda kendine çok fazla baskı yapıyor ve bu da onu motive etmekte zorlaştırıyor. Nilüfer'in açıklamaları müzikseverleri üzmüş olsa da, sanatçının dürüstlüğü ve samimiyeti takdir edildi.

ÜNLÜ ŞARKICI SEBEBİNİ AÇIKLADI

"Ben şarkılarımı çektiğim aşk acıları sonucu yazan biriyim. ‘Erkekler Ağlamaz’, ‘İnkar Etme’, ‘Karar Verdim’, ‘Olmadı Yar’ şarkılarımı dinleyip bana ‘Neden artık yazmıyorsun?’ diye soruyorlar. Aşk yok, üretkenlik yok. Olmasın da zaten. Bu yaştan sonra aşk acısı çekip tahtalıköye mi gideyim? Artık kalbim dayanmaz.

"KEŞKE HERKES BENİM GİBİ YAŞ ALSA"

“80 yaşına geldiğimde belki evlenebilirim ama artık hayatımda huzur ve sakinlik istiyorum” diyen Nilüfer, estetik sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Estetik hassas bir konu benim için. Hem ameliyattan hem de istediğim sonucu alamamaktan çok korkuyorum. Kaşlar, gözler, dudaklar hep aynı. Bence çok gereksiz bir şey. Bu sektöre ‘güzel kadın’ imajıyla girmiş biri değilim ki ayrıca. Şarkı söylüyorum ben. Onlar zor durumda bence. Çünkü herkes yaşlanacak. Bazen, ‘Ay çok yaşlanmış, bitmiş, yazık’ yorumları alıyorum sosyal medyada. Keşke herkes benim gibi yaş alsa, böyle görünse.”

Nilüfer şarkı yazmama sebebini açıkladı: 'Aşk acısı değil, huzur istiyorum' ile ilgili etiketler Nilüfer
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.