Norveçli futbolcu İsrail'in transfer teklifini Filistin için reddetti: "Masum hayatlara son veren bir ülkeyi temsil etmeyeceğim! Banka hesabımda kana bulanmış para istemem"

Rosenborg forması giyen Norveçli futbolcu Ole Saeter, İsrail'den aldığı transfer teklifini onurlu bir duruş sergileyerek geri çevirdi. Filistin'e yapılan zulüm sebebiyle bu kararı aldığını açıklayan Ole Saeter, banka hesabında kanlı para istemediğini söyledi.

Rosenborg'un Norveçli futbolcusu Ole Saeter, İsrail ekibi Maccabi'den teklif aldığını ancak Filistin'e yapılan zulüm sebebiyle bu teklifi reddettiğini açıkladı.

Ole Saeter yaptığı açıklamada, "Maccabi Haifa'nın teklifini reddettim. Çünkü masum hayatlara son veren bir ülkeyi temsil etmeyeceğim. Benim değerlerimi hiçbir para satın alamaz." ifadelerini kullandı.

Kanlı parayı istemediğini söyleyen Norveçli futbolcu, "Bana 500 milyon teklif etseler bile kabul etmem. Banka hesabımda kana bulanmış para istemem." ifadelerini kullandı.

Ole Saeter'in bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, futbolcuya destekte bulundu. Saeter daha önce Pakistan'a da destek vermişti.

PERFORMANSIYLA DA ALKIŞ ALIYOR!

Zulüm gören insanlara olan yaklaşımıyla alkış alan Ole Saeter, futboluyla da bundan geri durmuyor. 28 yaşındaki golcü futbolcu, bu sezon çıktığı 15 lig maçında 8 gol 1 asistlik katkı sağladı. Rosenborg formasıyla 53 maça çıkan başarılı futbolcu, 32 gol 11 asistlik katkı sağladı.

Norveçli futbolcu İsrail'in transfer teklifini Filistin için reddetti: "Masum hayatlara son veren bir ülkeyi temsil etmeyeceğim! Banka hesabımda kana bulanmış para istemem" ile ilgili etiketler Filistin Gazze
GÜNÜN VİDEOSU

Türk şiirinin yaşayan en büyük şairi İsmet Özel 80 yaşına bastı

Türk şiirinin söz ustası, "Evet İsyan", "Erbain", "Bir Yusuf Masalı", "Of Not Being a Jew" ve "Şiir Okuma Kılavuzu"nun da aralarında bulunduğu birçok esere imza atan İsmet Özel 80. yaşını kutluyor. Özel'in sevenlerinden ve hayralarından mesaj yağıyor.