Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta'dan neden ayrıldı? Nur Tuğba Namlı neden ekranlarda yok? Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu kim? Ferda Yıldırım kimdir?

Kanal D'nin sevilen sabah programı "Neler Oluyor Hayatta"nın sunucularından Nur Tuğba Namlı, izleyicileri şaşırtan bir kararla programdan ayrıldığını duyurdu. Namlı’nın yerine ise deneyimli isim Ferda Yıldırım geçti. Uzun süredir Hakan Ural ile birlikte ekranlara gelen Namlı'nın ayrılık sebebi merak ediliyor. Peki, Nur Tuğba Namlı neden ayrıldı, neden ekranlarda yok? Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu kim? Ferda Yıldırım kimdir? İşte, Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu!

Kanal D’nin popüler programı Neler Oluyor Hayatta, yeni sezona yeni bir sunucuyla merhaba diyor. Hakan Ural’ın uzun süredir partneri olan Nur Tuğba Namlı, programdan ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir veda paylaşımıyla duyurdu. Namlı’nın yerine ise deneyimli isim Ferda Yıldırım geçti. Peki, izleyicilerin merakla araştırdığı Ferda Yıldırım kimdir? İşte detaylar...

Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta'dan neden ayrıldı? Nur Tuğba Namlı neden ekranlarda yok? Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu kim? Ferda Yıldırım kimdir?

FERDA YILDIRIM KİMDİR?

28 Nisan 1977'de Ankara’da dünyaya gelen Ferda Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Bununla birlikte, Ankara İletişim Fakültesi'nden Spikerlik ve Metin Yazarlığı Sertifikası da aldı. Medya kariyerine radyoculukla adım atan Yıldırım, Radyo Foreks, Radyo D ve Hür FM gibi radyo kanallarında çalıştıktan sonra 1999 yılında televizyonculuğa Kanal D’de başladı.

Kanal D'nin ana haber bülteni sunuculuğu ile ekranlara adım atan Yıldırım, sonrasında Habertürk TV ve Cine5 gibi önemli kanallarda da haber sunuculuğu yaptı. 2010 yılında Beyaz TV'ye geçerek 10 yıl boyunca kanalın ana haber bültenini sundu ve "Her Açıdan" adlı programla tanındı. Bu program, Yıldırım'a Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından "Yılın Güncel Programı Medya Oskarı" ödülünü kazandırdı. Yıldırım, 2021 yılında Beyaz TV'den istifa ederek kanalla yollarını ayırdı.

Ferda Yıldırım, artık Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural ile birlikte izleyicilerin karşısına çıkacak. 

NUR TUĞBA NAMLI NELER OLUYOR HAYATTA'DAN NEDEN AYRILDI?

19 Temmuz 2024'te sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla ayrılık haberini paylaşan Namlı, takipçilerine teşekkür ederek, "Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra… Dile kolay 4,5 senedir Kanal D ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm Hakan Ural ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene... O yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor," ifadelerini kullandı.

Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta'dan neden ayrıldı? Nur Tuğba Namlı neden ekranlarda yok? Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu kim? Ferda Yıldırım kimdir? ile ilgili etiketler Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın acılı babası Halk TV’ye adeta ateş püskürdü: 'Be utanmazlar' diye seslendi!

Narin Güran'ın gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan babası Arif Güran, CNN Türk'e önemli açıklamalar yaptı. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün moderatörlüğünü yaptığı Akıl Çemberi programında konuşan acılı baba Halk TV’ye hitaben “Be Utanmazlar!” diye tepki göstererek adeta ateş püskürdü.