O Kız 19. bölüm fragmanı izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden O Kız 19. bölüm fragmanı yakından takip edilmektedir. Başrollerinde Erkan Petekkya ile Sezin Akbaşoğulları’nın oynadığı O Kız dizisi son bölümü ile Youtube platformunda yayınlanacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Erkan Petekkya ile Sezin Akbaşoğulları’nın yer aldığı O Kız dizisinin yeni bölüm fragmanı büyük bir merakla beklenmektedir. 18 Ocak akşamında Kanal D’de yayınlanan O Kız 18. bölümünün tamamı dizi bitiminde Youtube platformunda yayınlanacaktır.

O Kız 18. Bölüm Özeti

Melek’in bakışları Zeynep’e kilitlenmiş durumdadır… Artık kızı olduğunu öğrenmiştir. Fakat kafası karmakarışık vaziyettedir… Doruk, Sitare cephesini ezmeye devam etmektedir. Kadir’in haberlerinin unutulması ve gündemin değişmesi için Zeynep ve Ozan’ın sunuculuğunu yapacağı bir davet ayarlar. Bu davet Zeynep ile daha fazla yakınlaşmasını sağlar ve Kadir ile Melek karşı karşıya gelir.

O Kız 19. bölüm fragmanı izle

Kadir, Melek’ini görmenin mutluluğundayken, Melek ise büyük bir vicdan azabı rolünü oynamanın zorluğundadır… Artık tek amacı, Sitare’nin elinden kızı Zeynep’i alabilmek olacaktır.

O Kız 19. bölüm fragmanı ilk sahne dizi bitiminde Youtube platformunda yayınlanacaktır.

O Kız 19. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler O Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.