O Ses Türkiye Yılbaşı özel 2021 tek parça izle!

TV 8 canlı yayın O Ses Türkiye Yılbaşı 2021 izle! O Ses Türkiye yılbaşı özel izle bağlantısı tek parça halinde TV8'de izlenecek. 31 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan O Ses Türkiye izle bağlantısı tek parça TV8'de. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı özel programında konuklar kimler?

TV 8 canlı yayın O Ses Türkiye Yılbaşı 2021 izle bağlantısı merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve birbirinden değerli konuklarıyla O Ses Türkiye yılbaşı özel canlı yayınla TV 8'de ekrana gelecek. Saat 20:00'dan itibaren ekrana gelecek olan O Ses Türkiye tv 8 canlı yayın linki ve konuklar haberimizde.

 O SES TÜRKİYE TV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O SES TÜRKİYE YILBAŞI JÜRİLERİ KİMLER?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının jürileri, yıllardır değişmeyen Hadise ve Murat Boz'un yanında Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk olarak duyuruldu!

O Ses Türkiye Yılbaşı özel 2021 tek parça izle!

O SES TÜRKİYE YILBAŞI KONUKLARI KİMLER?

Yayınlandığı ilk günden beri her yılbaşı programına birbirinden ünlü ve sevilen konukları konuk eden O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, bu sene de ekranların en sevilen yüzlerini ve Exxen dizileri, programları oyuncularını sahneye davet edecek. İşte O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı Özel konukları:

O Ses Türkiye Yılbaşı özel 2021 tek parça izle! - Resim : 2

Kerem Bursin
Hande Erçel
Ezgi Mola
Cemal Can Canseven
Aleyna Tilki
Mert Fırat
Serhat Kılıç
Enis Arıkan
Hasan Can Kaya
Demet Özdemir
İbrahim Çelikkol
Özge Özder
Sinan Güleryüz
Miray Daner
Ayça Ayşin Turan
Nazlı Çelik
Burcu Özberk
Saadet Özsırkıntı
Mustafa Mert Koç
Hakan Çalhanoğlu

 

O Ses Türkiye Yılbaşı özel 2021 tek parça izle! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı o ses türkiye yılbaşı 2021

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'de dayak yediği eniştesine kurşun yağdırıp üzerinden araçla geçen şahıs 19 yıl ceza aldı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde geçtiğim mart ayından eniştesinden dayak yedikten sonra silahla vurup sonra da üzerinden araçla geçerek öldüren Yener K. isimli şahsın cezası belli oldu. Görüntüleri sosyal medyada infial yaratan olay sonrası zanlıya 19 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.