Öcalan: PKK silah bırakır! Yılmaz Özdil: Hayır bırakamaz

Öcalan'ın PKK'yı silah bırakmaya çağırması, örgütü lağvetmeye hazırlanması günlerdir konuşulurken Yılmaz Özdil'den ilginç bir çıkış geldi.

YouTube’da ilginç, tuhaf halleri çoğu zaman da yalan ve dezonfarmosyan dolu yorumlarıyla adından bilinen Yılmaz Özdil son videosunda ilginç ifadeler kullandı.

Malum Bahçeli Öcalan’a PKK’ya silah bıraktırması, örgütü lağvetmesi çağrısında bulundu. DEM, Kandil artık ne varsa hepsi “Önder Apo’nun sözleri bizim için bağlayıcıdır. O ne derse o olur” minvalinde açıklamalar yaptı.

Hep yaptığı gibi algı operasyonuna kalkışan, gerçeğin bir kısmıyla, işine yarayacak kısmıyla ilgilenen Yılmaz Özdil’in “Hayır PKK silah bırakamaz” sözleri oldukça dikkat çekiciydi. PKK, Kandil ya da diğerleri istese bile PKK silah bırakamaz diyen Özdil'in yorumu tartışmalara neden oldu.

Öcalan: PKK silah bırakır! Yılmaz Özdil: Hayır bırakamaz ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.