Öğrencilerinin uygunsuz görüntülerini çeken sapık satranç öğretmeni tutuklandı!

Antalya'da küçük yaştaki Ukrayna uyruklu bir kızın uygunsuz fotoğrafını çeken satranç eğitmeni gözaltına alındı. Polisin yaptığı incelemede cep telefonunda özel ders verdiği öğrenciler ve küçük çocuklara ait çok sayıda uygunsuz fotoğraf ile görüntü olduğu tespit edilen şahıs tutuklandı.

Olay, dün öğle saatlerinde Saray Mahallesi'nde bulunan Kleopatra Plajı'nda meydana geldi. İddiaya göre plajda oturan Mesut U. (52) cep telefonu kamerasıyla Ukrayna uyruklu 11 yaşındaki kız çocuğunun görüntülerini çekmeye başladı. Çevredekilerin durumu fark ederek şikayet etmesi ile olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Cep telefonuna el konulan ve satranç eğitmeni olduğu öğrenilen Mesut U., gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Öğrencilerinin uygunsuz görüntülerini çeken sapık satranç öğretmeni tutuklandı!

CEP TELEFONUNDA ÇOK SAYIDA UYGUNSUZ GÖRÜNTÜ BULUNDU

Yapılan incelemede Mesut U.'nun cep telefonunda kendisine ait kursta özel ders verdiği öğrenciler ve küçük çocuklara ait çok sayıda uygunsuz fotoğraf ile görüntüler olduğu tespit edildi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mesut U., sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öğrencilerinin uygunsuz görüntülerini çeken sapık satranç öğretmeni tutuklandı! ile ilgili etiketler Antalya Alanya Öğretmen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Ekrem İmamoğlu Edanur Gezer'i unuttu, sadece Narin Güran'ı konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Narin Güran cinayeti hakkında ilk kez konuştu, "Bir çocuğu kaybettikten sonra aranan adalet benim için bir adalet değil" ifadelerini kullandı. Bu sözler sonrası geçtiğimiz aylarda İBB'ye ait bir parkta hayatını kaybeden Edanur Gezer akıllara geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Başkan İmamoğlu'nun Edanur Gezer'i unuttuğunu ya da unutmak istediğinin altını çizdi.