Öğretmen 5. son bölüm izle!

Öğretmen 5. bölüm full izle! Öğretmen 5. bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde FOX Play’de. Peki, Öğretmen 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Öğretmen 5. bölüm izle! Başrollerinde İlker Kaleli ile Ceren Moray’ın oynadığı Öğretmen 5. bölüm full izle linki tek parça halinde FOX Play üzerinden izlenebilecek. Peki, Öğretmen 5. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

ÖĞRETMEN 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Öğretmen’in hikayesi yeni bölümde yeniden başlıyor. Küçükkapı Lisesi 12 A sınıfı yeniden büyük bir kaosun içerisine doğru ilerler. Akif’in bayılması sonrasında bundan yararlanmak isteyen bazı öğrenciler okuldan çıkmaya çalışırken bir sürprizle karşılaşır.

Öğretmen 5. son bölüm izle!

Okuldan çıkmak isteyen öğrenciler ile Akif’e inan ve ona destek olan öğrenciler arasında bir çatışma yaşanır. Bütün bu karmaşaların uzağında kalmak isteyen bir öğrenci ise gerçek bir anahtar kıvamındadır.

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.