Okan Buruk Azerbaycanlı hakem istemişti! UEFA Galatasaray - Young Boys maçı hakemini açıkladı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray'ın Young Boys'u konuk edeceği maçı Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray, İsviçre'nin Young Boys ekibini konuk edecek. Karşılaşma öncesinde UEFA, Galatasaray-Young Boys maçında görev yapacak hakemleri açıkladı.

UEFA'da yer alan bilgilere göre Galatasaray'ın Young Boys'u ağırlayacağı karşılaşmayı Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek. Eskas'ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek.

Karşılaşmada Mohammead Usman Aslam dördüncü hakem olarak görev yapacak. VAR'da Rob Dieperink, AVAR'da ise Erwin Blank yer alacak.

OKAN BURUK AZERBAYCANLI HAKEM İSTEMİŞTİ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Young Boys ile oynanan ilk maçtaki Alman hakem Siebert'in performansını beğenmemiş ve maç sonu eleştirmişti. Başarılı hoca, "İsviçre'nin Alman kantonunda oynuyoruz ve Alman hakem atıyorlar. Buraya muhtemelen arabayla gelmiştir. Umarım rövanş maçına da Azerbaycanlı hakem atarlar" demişti.

ESPEN ESKAS İLK KEZ GÖREV ALACAK

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde 2 grup, 1 son 16 turu maçı yöneten 36 yaşındaki genç hakem Espen Eskas, Avrupa Ligi'nde 1 grup, Konferans Ligi'nde ise son 32 ve çeyrek final maçlarında düdük çaldı.

Norveçli hakem Eskas, kariyerinde ilk kez bir Türk kulübünün maçını yönetecek.

Okan Buruk Azerbaycanlı hakem istemişti! UEFA Galatasaray - Young Boys maçı hakemini açıkladı ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi hakem
GÜNÜN VİDEOSU

Levent Gültekin'den İmamoğlu'na: Garip gurebaya yaptığın zamla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun

İstanbul'da suya yapılan fahiş zamlara tepki gösteren CHP yandaşı Levent Gültekin, "İstanbul’da yüksek su faturası ödüyoruz. Niye? Beyefendi en büyük icraat olarak kent lokantası açsın. Garip gurebanın suyuna ulaşımına zam yapıyorsun o parayla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun." dedi.