Okan Buruk Beşiktaş maçı sonrası uyarmıştı! Korktuğu başına geldi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi sonrası dikkat çektiği gole çevirme oranı, sarı kırmızılı takımın Bayern Münih maçında başına bela oldu. Rakip kaleyi 20 kez yoklayıp 2.69'luk gol beklentisiyle sezonun rekorunu kıran Galatasaray, sadece penaltı golüyle rakip fileleri havalandırabildi ve sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Okan Buruk'un korktuğu resmen başına geldi.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı 3-1 mağlup olduğu maçta oynadığı futbol ve yakaladığı pozisyonlarla tarihi bir galibiyetin eşiğinden döndü. Sarı kırmızılı takım rakip kaleyi tam 20 kere yokladı ve 2.69'luk tarihi bir 'xG' yakaladı. Ancak Okan Buruk'un korktuğu başına geldi ve Galatasaray bunu gole çeviremedi.

OKAN BURUK UYARMIŞTI!

Cimbom, Bayern'e karşı şutlarda 20'ye 14, kaçan net pozisyonda 6'ya 3 üstünlük kurdu. Rakip ceza sahasında topla buluşmada da 23-24'le kafa kafaya oynadı.

RAKAMLAR GOLE DÖNÜŞMEDİ

Yakalanan 2.69'luk gol beklentisi (xG) oranı Bayern Münih'e (1.97) karşı bu sezon bir takımın elde ettiği rekor değer olarak kayıtlara geçti. Tüm bu başarılı istatistikler G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur ve daha sonrasına gidebilmesi için camiayı umutlandırsa da elde penaltıdan atılan sadece bir golün olması hayal kırıklığı yaşattı. Özellikle İcardi ve Kerem gibi yıldızların değerlendiremediği net pozisyonlar belki de grup liderliğini elden kaçırdı.

OKAN BURUK BEŞİKTAŞ MAÇI SONRASI UYARMIŞTI

G.Saray'ın bitiricilik sorununa Teknik Direktör Okan Buruk, 2-1'lik Beşiktaş maçı sonrasında da dikkat çekmişti. Derbinin ardından, "Bitiriciliğimiz yeterli değildi. Bizim kalitemizde takımın bunları daha iyi yapması gerekiyor. Şut sayısı neredeyse 30'a yaklaşmış ama kaç tanesi bizim istediğimiz kalitede oldu, bunun net bir analizini yaparak çalışacağız" diyen Buruk'un korktuğu Bayern karşısında başına gelmiş oldu. 

Okan Buruk Beşiktaş maçı sonrası uyarmıştı! Korktuğu başına geldi ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Lise müdürüne kanlı pusu! Aracında öldürüldü... Kaçan saldırgan aranıyor!

Kocaeli'de evinin önündeki otomobiline binen lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç (45), kendisini bekleyen şüpheli tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü. Dehşet anları kameralara kaydedildi.