Okan Buruk hedeflerine dikkat çekti: Hem Türkiye hem de Avrupa...

Süper Lig'in 5. hafta maçında Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 5-0'lık skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, takımın bu sezonki hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 5. hafta maçında Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 5-0'lık skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, takımın bu sezonki hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"ÇOK FAZLA OYUNCUMUZLA ÇALIŞAMADIK"

''Bu maçlara hazırlık milli takım sonrası zor oluyor. Çok fazla oyuncumuzla çalışamadık. Devamında sadece 2 gün birlikte çalıştık. Rakibimiz 5'li savunmayla bizi karşıladı. Bunu bir duran topla çözdük. Oyunun devamında rakibimizin çok açılmadığını gördük. Girdiğimiz pozisyonlar ve attığımız golle bizim için önemli. Ayrıca çok fazla pozisyon vermedik. Bu bizim için sevindirici."

''HEM TÜRKIYE LİGİ'Nİ KAZANMAK HEM DE AVRUPA KUPASI'NI KAZANMAK İSTİYORUZ"

"Transfer dönemi önemli ama transfer dönemi bittikten sonra oyuncuların ve bizim rahatladığımızı görüyoruz. Yolumuza kazanarak devam etmek istiyoruz. Hem Türkiye Ligi'ni kazanmak hem de Avrupa Kupası'nı kazanmak istiyoruz."

"TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM"

"Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Takımın oyunu ve taraftarımızın coşkusu birleştiğinde çok güzel oluyor. O yüzden takımımızın hep böyle oynaması gerekiyor."

"OYUNCULAR YENİ BİR ÜLKEYE GELİYOR"

"Oyuncular yeni bir ülkeye geliyorlar, yeni bir takıma geliyorlar. Bazen erken karar vermek zor. Biz ya öldürüyoruz ya da çok yukarı çıkarıyoruz. Şimdi de çok yukarı çıkarmaya gerek yok."

 

Okan Buruk hedeflerine dikkat çekti: Hem Türkiye hem de Avrupa... ile ilgili etiketler Galatasaray Çaykur Rizespor Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan program sonrası pastane ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ödül programı sonrası Ankara'da bir pastaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.