Okan Buruk Young Boys maçının 11'i için kararını verdi! Leo Dubois yine ilk 11'de olacak

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi play-off maçında Young Boys'a karşı planını yaptı. Sol bekte yine Leo Dubois'ya şans vermeyi düşünen Okan Buruk, sağ bekte ise yeni transfer Elias Jelert'i sahaya sürmeyi planlıyor.

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, Young Boys ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi play-off maçının taktik hazırlıklarına başladı.

OKAN BURUK KARARINI VERDİ

Sarı-kırmızılı teknik adamın bekler konusunda net kararını vermediği ancak solda Leo Dubois, sağda ise Jelert üzerinde çalıştığı öğrenildi. Buna göre soğuk algınlığı nedeniyle Konya'da forma giyemeyen Köhn'ün Young Boys maçında da oynatılması beklenmiyor.

Okan Buruk'un bu kararı almasının arkasında Leo Dubois'in defansif yönden daha dengeli olmasından bulunduğu aktarıldı.

 JELERT'E ŞANS DOĞDU!

Young Boys deplasmanında Kaan Ayhan'ın cezası nedeniyle forma giyemeyecek olması ise sağ bekte yeni transfer Jelert'e forma şansı doğurdu. Konyaspor deplasmanında ikinci yarıda şans bulan Danimarkalı futbolcunun İsviçre'de ilk 11'de düşünüldüğü belirtildi.

DİĞER TERCİH BARIŞ ALPER

Okan Buruk'un diğer bir seçeneği ise beke Barış Alper ile başlayıp Ziyech'i sağ önde oynatması olacak. Buruk bugün ve yarın yapılacak taktik çalışmaların ardından kararını verecek.

(Milliyet)

Okan Buruk Young Boys maçının 11'i için kararını verdi! Leo Dubois yine ilk 11'de olacak ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.