Okan Buruk'tan çok konuşulacak açıklama: Üç forvetle de oynayabiliriz!

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, Yunan ekibi PAOK'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, Yunan ekibi PAOK'u 3-1'lik skorla mağlup etti.

Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"BENİM VE OYUNCULARIN ÖZ GÜVENİ ÇOK YÜKSEK"

"Benim ve oyuncuların öz güveni çok yüksek. Dışarıdan fırtınalar kopuyor gibi düşünülüyor ama Florya bundan hiç etkilenmedi. Hep zorluk olacak, Galatasaray çok büyük bir camia. Transfer dönemi bittiği zaman, bizde çözüm oluyor. Herkes rahatlıyor."

"4 MAÇ ÜST ÜSTE KAZANMAK ÖNEMLİ"

"4 maç üst üste kazanmak çok önemli. Oyun olarak da bunu çok hissettirdik. Bu maç en iyi oyundu. Savunma yapmaya gelen bir takıma karşı çok pozisyon bulduk, bu değerli."

"OYNAMAYA ÇALIŞAN BİR TAKIMIZ"

"Top rakibe geçtiğinde almaya çalışan bir takımız, bu oyuncuların hoşuna gidiyor. Ayrıca oynamaya çalışan bir takımız. Oyuncuların ofansif olarak rakip sahada olmaları, oyuncuları keyif veriyor. Ben de oyuncuyken bundan keyif alırdım."

"ÜÇ FORVETLE DE OYNAYABİLİRİZ"

"Çok oyuncunuz olsun, az oyuncunuz olmasın. Çok sayıda maç oynayacağız. Herkesi farklı mevkilerde ve dizilişlerde kullanabiliriz. Bundan sonraki maçlar için bunları düşünüyoruz. Üçlü savunma oynayan bir takıma karşı, üç forvetle de oynayabiliriz."

 

Okan Buruk'tan çok konuşulacak açıklama: Üç forvetle de oynayabiliriz! ile ilgili etiketler Galatasaray Paok UEFA Avrupa Ligi Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.