Okan Buruk'tan Galatasaraylı futbolculara mesaj: "Taraftarlarımızın yaşadığı rüya bitmesin"

Derbide Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden ve yarın PAOK ile Avrupa Ligi mücadelesine çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, futbolcularıyla özel bir konuşma yaptı. Okan Buruk, derbi galibiyetinin anlam kazanması için bu oyunu PAOK karşılaşmasında da görmek istediğini söyledi.

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 yenerek tarihi bir zafer kazanan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk oyuncularına teşekkür etti.

Derbi galibiyeti nedeniyle bir kez daha oyuncularına teşekkür eden Buruk, "Sokaklarda Galatasaray formasıyla dolaşan taraftarlarımız var. Camiamıza böyle bir gurur yaşattığımız için mutluyuz." dedi.

"BİZE YAKIŞAN BUDUR"

Buruk, "Çarşamba günü Avrupa Ligi serüvenimize başlıyoruz. Lige 6'da 6'yla başladığımız seriyi Avrupa'ya da galibiyetle başlayıp sürdürmeliyiz. Bize yakışan budur." ifadelerini kullandı.

"BU YOLUN SONU 5. YILDIZ OLSUN"

Başarılı teknik adam, "Taraftarlarımızın yaşadığı rüya bitmesin. Kazanarak yolumuza devam edelim. Bu yolun sonu hepimizin çok istediği 25. lig şampiyonluğuyla birlikte 5. yıldızı takmak olsun. Avrupa'da da söz sahibi olacağız. Bir kez daha sizlere teşekkür ederim" sözleriyle konuşmasını noktaladı. 

Okan Buruk'tan Galatasaraylı futbolculara mesaj: "Taraftarlarımızın yaşadığı rüya bitmesin" ile ilgili etiketler Paok Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

İsmail Saymaz kime abi çekti? Gelen telefon yayına yansıdı: Tam o konuyu konuşuyorduk abi

Halk TV'nin Rota programında dün akşam canlı yayın kazası yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuklarından biri olduğu programda telefonu çalınca fısırtıyla aramaya cevap verdi. Saymaz'ın sesi yayına yansıyınca kime sürekli "abi" dediği sosyal medyada merak konusu oldu.