Okan Buruk'tan olay açıklama: Galatasaray'ı karıştırmak isteyen çok büyük bir kesim var!

Süper Lig'in ilk hafta maçında Galatasaray evinde Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, olay açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in ilk hafta maçında Galatasaray evinde Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, olay açıklamalarda bulundu.

"GOL OLMAYACAK MI?' DÜŞÜNCESİNE GETİRİYOR"

"Hatayspor ve teknik ekibini, futbolcularını tebrik etmem gerekiyor. Oyuncularımın isteklerinden memnunum. İlk yarı gol olsa, farklı maç olurdu. Bugün mucizevi goller olmadı. Bu da saha içerisindeki ve dışındaki insanları 'Gol olmayacak mı?' düşüncesine getiriyor. Üstüne bir de ilk verdiğimiz pozisyon gol oldu. Çok önemli bir taraftar gücüne sahibiz. Bu galibiyete emek veren herkese teşekkür ederiz."

"GALATASARAY'I KARIŞTIRMAK İSTEYEN ÇOK BÜYÜK BİR KESİM VAR"

"Galatasaray'ı karıştırmak isteyen çok büyük kesim var! Bu bazen içerden de olabiliyor! Gerçek Galatasaray taraftarı nasıl mücadele edileceğini tekrar gösterdi. Daha iyisini yapmamız gerektiğini biliyoruz."

"BATSHUAYI'NİN SON DAKİKA GOLLERİNE GEÇEN SENEDEN ALIŞMIŞTIK"

"Bazen yaptığımız değişiklikler takımı öne götürüyor, bazen düşürüyor. Batshuayi'nin son dakika gollerine geçen seneden alışmıştık. Bugün bizim adımıza attığı için sevinçliyiz.

 

Okan Buruk'tan olay açıklama: Galatasaray'ı karıştırmak isteyen çok büyük bir kesim var! ile ilgili etiketler Galatasaray Hatayspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.