Okan Buruk'tan oyuncularına: "Hepinize güveniyorum, biz yine şampiyon olacağız"

Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, yeni sezonu evinde Atakaş Hatayspor maçıyla açacak. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, oyuncularını yeni sezona motive etmeye çalışıyor.

Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, yeni sezonu evinde Atakaş Hatayspor maçıyla açacak.

Kendi sahasında ilk defa taraftarının karşısına çıkacak olan sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, oyuncularını yeni sezona motive etmeye çalışıyor. Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında alınan 5-0'lık yenilgiyi geride bırakmak zorunda olduklarını söyleyen Buruk "Biz bu ligin son iki sezonunun şampiyonuyuz. Ligin de en büyük favorisiyiz. Şampiyon gibi başlayıp, yine ligi şampiyon bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

"HEPİNİZE GÜVENİYORUM"

Sezon öncesinde alınan kötü sonuçların lig maratonu için uyarıcı niteliğinde olduğunu söyleyen Okan Hoca "Hatalarımızdan ders almasını bilirsek sonunda kazanan biz oluruz. Ben size güveniyorum. Her takım lige iyi başlamak ister. Bu yüzden Hatayspor maçı da kolay olmayacak. Ama tecrübemiz ve kalitemizle her türlü engeli aşacak durumdayız" diye konuştu.

Okan Buruk'tan oyuncularına: "Hepinize güveniyorum, biz yine şampiyon olacağız" ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Manisa'da mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşlarına boğuldu: Ben çocuklarımı nasıl okutacağım!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde zabıta tarafından mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşları içinde ”Allah aşkına bu hafta okullar açılıyor, ben ne yapacağım ağabey? Bir çıkar yolu gösterin, sabıkalıyız diye işe de almıyorlar” diyerek feryat etti