Okan Buruk'tan Süper Kupa finali için dikkat çeken ifadeler: Allah sabır versin!

Galatasaray, hazırlık maçında Avusturya ekibi LASK Linz'e 2-1'lik skorla mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Sarı-Kırmızılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk Süper Kupa finali için dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Galatasaray, hazırlık maçında Avusturya ekibi LASK Linz'e 2-1'lik skorla mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Sarı-Kırmızılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk Süper Kupa finali için dikkat çeken ifadelerde bulundu.

"İYİ BIR HAZIRLIK MAÇI OLDU''

"Bizim açımızdan faydalı bir maç oldu. Birçok genç oyuncumuza süre verdik. İyi bir hazırlık maçı oldu. Memnunum. Temiz geçti. İki takım da futbola odaklandı. Güzel bir karşılaşma oldu. İlk hazırlık maçımız olmasına rağmen oyuncularımızın temposunu beğendik."

"YABANCI OYUNCU SAYISINI SEÇMEKTE ÇOK ZORLANACAĞIZ''

"Zaha fiziksel olarak tam hazır olmadığı halde çok istekli olduğunu gösterdi. Çok önemli biri. Geçen sezon şampiyonlukta çok önemli payı var. Önemli maçlar kazandırdı. Yabancı oyuncu sayısını seçmekte çok zorlanacağız. Özel oyuncular. Bununla ilgili planımızı yapacağız. Bazı genç oyuncularımızı kiralık vereceğiz yine."

"FİKSTÜRLER OYNANMADAN AVANTAJ DİYEMEZSİNİZ''

"Fikstürler oynanmadan avantaj diyemezsiniz. Önümüze gelen fikstürü oynayacağız ve geçen seneki 36 maçı kazanmıştık, bu senede hepsini kazanmak istiyoruz."

"METEHAN ÇOK BEĞENDİĞİMİZ BİR OYUNCU"

"Metehan çok beğendiğimiz bir oyuncu. Geçen sene Eyüpspor'da iyi bir sene geçirdi. Oyun performansı iyiydi, gol performansı da mucize gibi bir şeydi."

''ALLAH SABIR VERSİN''

"Süper Kupa'nın belli oldu mu yeri ve tarihi? Olimpiyat'ta mı? Allah sabır versin. Siz görüyor musunuz sahayı? Dürbün lazım görmek için. Saha kenarında sahaya gidip kulübeye gelene kadar 1 dakika geçiyor. Hayırlısı olsun.''

"BEŞİKTAŞ'IN İSTEĞİ DE BURASIYDI''

''Ben Olimpiyat Stadı'nı istemiyordum ama herhalde en kolaya gelen Olimpiyat Stadı. Beşiktaş'ın isteği de burasıydı. Orayı seçmişler.''

 

Okan Buruk'tan Süper Kupa finali için dikkat çeken ifadeler: Allah sabır versin! ile ilgili etiketler Galatasaray Hazırlık maçı Okan Buruk Süper Kupa Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.